Advocaat conservatoir beslag

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
19-09-15
adverteerder
SDV
type
aangeboden
adverteert sinds
10-10-2012
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
49 x
snelcode info
2859234

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Juristen en Notarissen

OMSCHRIJVING:
Conservatoir beslag laten leggen op goederen/ financiën van uw debiteur doet u middels een advocaat.

Gespecialiseerd binnen deze tak van sport zijn Incasso Advocaten. Want ook het Conservatoir beslag maakt immers onderdeel uit van het uiteindelijk incasseren van schulden op business to business basis. 

De voordelen van het Conservatoir Beslag

Laat uw onderneming niet de dupe worden van een wanbetaler. Juist in tijden van economische crisis kunt u er maar beter voor zorgen dat uw bedrijf bovenaan het prioriteitenlijstje van uw wanbetaler komt te staan.

Conservatoir beslag leggen houdt in dat u voorafgaand aan het vonnis van de rechtbank, beslag laat leggen op goederen/ financiën van uw in gebreke gebleven debiteur. Een pittige maatregel die vooralsnog geen betaling aan uw adres kan afdwingen, maar welke vaak een dusdanige impact heeft op de onderneming van de wanbetaler (de bedrijfsvoering wordt uiteraard zeer bemoeilijkt), dat men doorgaans een snelle betaling realiseert. 

Advocaat conservatoir beslag

De advocaten van E-Legale Incasso Advocaten zijn uw specialistische partner voor de uitvoering van het conservatoir beslag. Ervaren binnen dit vakgebied adviseren zij uw onderneming en voeren op succesvolle wijze het conservatoir beslag voor u uit. 

Bezoek de website voor meer informatie


EXTRA KENMERKEN:
 ‚óŹ Regio: Amsterdam, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht

ADVERTEERDER:
Naam: Samson Dienstverlening
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2699996/ko

Deel deze advertentie met:
|