Tim Griggs: 'De Vergeving'

prijs
€ 3
datum plaatsing
10-06-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Ek
type
aangeboden
adverteert sinds
01-12-2007
plaatsnaam
Prinsenland
telefoon
n.v.t.
gezien
2 x
snelcode info
2904503

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

'De Vergeving' is een ontroerende, meeslepende roman over liefhebben en verliezen, over acceptatie en vergeving en over de kracht om het leven met al zijn mooie en grillige facetten een nieuwe kans te geven.
Uitgeverij:The house of Books.

Na een ruzie met zijn vrouw Lauren, verlaat popartiest Matt Silver samen met zijn twee dochtertjes woedend het huis. Even later verliest hij de macht over het stuur en stort in een rivier. Slechts één van zijn dochters overleeft het ongeluk, maar het lichaam van Matt wordt nooit gevonden.
Politieagent Sam Cobb doet onderzoek naar het ongeluk. Hij is ervan overtuigd dat Silver niet verdronken is en zet een grote speurtocht op gang. Echter, zonder resultaat.
Als er tussen Lauren en Sam iets moois opbloeit, staan beiden voor een groot dilemma: Sam moet als rechercheur blijven doorzoeken naar Matt, maar het liefst zou hij hem nooit meer terugzien.. En kan Lauren haar man definitief opgeven?

Dit boek kost €3 en doet mee in mijn boekenaanbieding.
Alle boeken van €3 zijn: 5 boeken voor €10, 10 voor €15 of 20 voor €20.
Voor een overzicht van al mijn boeken click op overzicht van al mijn advertenties.

Ophalen in Rotterdam Prinsenland of verzendkosten koper.

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening