Literaire thriller: Anne Holt 'wat nooit gebeurt'

prijs
€ 3
datum plaatsing
12-04-17
adverteerder
Ek
type
aangeboden
adverteert sinds
01-12-2007
plaatsnaam
Prinsenland
telefoon
n.v.t.
gezien
7 x
snelcode info
3705201

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Tweede deel in Holts thrillerserie rond het echtpaar inspecteur Yngvar Stubo en profiler Inger Johanne Vik uit Oslo (deel 1 'Je verdiende loon'). De presentatrice van het populaire tv-programma 'Fiona spoort op' wordt vermoord. Haar tong is afgesneden en door midden gespleten. Heeft het met haar programma te maken? Er zijn weinig aanwijzingen. Yngvar Stubo en Inger Johanne Vik hebben eigenlijk wel wat anders aan hun hoofd, ze hebben net een dochtertje gekregen, maar als er weinig schot in de zaak komt, neemt Stubo toch de leiding van het onderzoek over. Als er nog meer slachtoffers vallen, gaat ook Inger Johanne zich met de zaak bezighouden. Al gauw blijkt dat de zaak wel heel dicht bij huis komt... Goed geschreven psychologische thriller over een seriemoordenaar met een mooi plot, veel aandacht voor het privéleven van de hoofdpersonen en een onheilspellend einde.
Holt (1958) is een van de Scandinavische topmisdaadauteurs, haar werk is in vele talen vertaald. Ze was nieuwslezeres voor de televisie, advocate en werkte bij de politie van Oslo. Midden jaren negentig was ze ook enkele jaren minister van Justitie. Ze schreef eerder een serie misdaadromans rond politie-inspecteur Hanne Wilhelmsen, die ook vertaald zijn in het Nederlands.

Ophalen in Rotterdam Prinsenland of verzendkosten koper.

Dit boek doet mee in mijn boekenaanbieding: €3/st. 5 voor 10, 10 voor 15 euro of 20 voor €20.
Zie overzicht van mijn advertenties!

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening