Domica Rotterdam Expats

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 2
 ● Woonoppervlakte (in m²): 100
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 180
 ● Bouwjaar: 2000
 ● Type woning: Beneden woning, Boven woning, Eind woning, Hoek woning, Tussen woning, Geschakelde woning, Twee onder één kap en Vrijstaande woning
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3031AA
 ● Straatnaam: Admiraal de Ruyterweg
 ● Plaatsnaam: Rotterdam

OMSCHRIJVING:

Domica Rotterdam expats

 

Rotterdam is een stad die steeds meer internationale allure krijgt. Door de markthal, het nieuwe centraal station, fameuze exposities in de tevens net zo bekende musea zijn er steeds meer internationals te vinden in de stad. In 2014 steeg toerisme met 7% ten opzichte van 2013. Al met al, de stad wordt steeds populairder! Door deze toename van interesse in de stad vestigen steeds meer grote bedrijven zich ook hier. Bedrijven zoals Shell, Q8, Heerema, maar ook populaire ketens zoals Jamie Oliver ’s restaurant proberen hun plekje te veroveren. Door deze toename aan nationaliteiten wordt de stad steeds dynamischer, dit is dan ook een aspect waar de gemeente op inspeelt met verschillende zomerse attracties. Dit betekent overigens niet dat de huizen achterblijven in de update van de stad. Woontorens zoals De Calypso, Wijnhaven, of zelfs wonen in de bijzondere gebouwen zoals de Markthal of de Rotterdam. Veel van deze appartementen hebben stuk voor stuk een prachtig uitzicht over de stad en zitten op de perfecte locaties. U bent vanuit elke woontoren met 5 minuten lopen al in de stad.

 

Heeft u hulp nodig om uw perfecte woning te vinden in Rotterdam? Domica Rotterdam helpt u graag verder. Wij maken een persoonlijk zoekprofiel voor u aan en helpen u bij het vinden van de woning die voldoet aan al uw zoekwensen. Als Domica Rotterdam zijn wij experts in het gebied van huurwoningen in, en rondom, Rotterdam; wij hebben goed inzicht op welke woningen er op het moment in de verhuur zijn.

 
Zoek niet verder en bel Domica Rotterdam!

EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Park, Open ligging en Centrum
 ● Extras: Balkon, Tuin, Lig- of zitbad en Lift

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4369257/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 12-04-17
  • Adverteerder Domica Rotterdam
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-07-2013
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon 0107640512
  • Gezien 44 x
  • Snelcode info 5684052

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Verzekeren