Rotterdam is een stad van vernieuwing

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 2
 ● Woonoppervlakte (in m²): 70
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 140
 ● Bouwjaar: 2000
 ● Type woning: Beneden woning, Boven woning, Eind woning, Hoek woning, Tussen woning, Twee onder één kap, Studio, Vrijstaande woning en Half vrijstaande woning
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3031AA
 ● Straatnaam: Admiraal de Ruyterweg
 ● Plaatsnaam: Rotterdam

OMSCHRIJVING:

Rotterdam is een stad van vernieuwing. Constant worden nieuwe architectische hoogstanden uit de grond gestampt, die veel internationale allure hebben. Denkt u maar is aan De Markthal, het nieuwe centraal station, of zelfs de McDonalds van de Coolsingel. Stuk voor stuk baanbrekend in termen van architectuur. Er zijn dan ook steeds meer mensen die willen wonen in Rotterdam, en omdat er zoveel hoge woontorens zijn denkt men vaak dat het makkelijk is om hun droomwoning te vinden. Helaas lopen ze vaak tegen een aantal problemen aan!

Zowel het zoeken naar huurwoningen, als het vinden van een goede transparante makelaar die weet heeft van de Nederlandse huurwet is vaak complexer dan het lijkt. Wij als Domica Rotterdam zijn VBO makelaars en hebben wij dus ook VBO huurwet examens af moeten leggen. Wij kunnen u daarom altijd adviseren over zaken te maken met de huurwet.  Tevens zijn onze contracten dus ook heel compleet en dekken ze alle zaken die te maken hebben met de Nederlandse huurwet.

 
Het huren van een woning kan vaak mis gaan, met incomplete contracten, die toch ineens niet alles dekken zoals u verwacht had. Gok het er dan ook niet op en laat ons uw huurervaring een fijne maken! Domica Rotterdam staat altijd voor u klaar om u te helpen op het gebied van huren!

EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Bosrand, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Centrum, Woonwijk, Drukke weg, Rustige weg, Vrij uitzicht en Water
 ● Extras: Balkon, Gemeubileerd, Tuin, Dakterras, Lig- of zitbad en Lift

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4373241/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 29-03-17
  • Adverteerder Domica Rotterdam
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-07-2013
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon 0107999098
  • Gezien 20 x
  • Snelcode info 5687123

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Verzekeren