Team Domica Rotterdam

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
29-03-17
adverteerder
Domica Rotterdam
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
0107999098
gezien
29 x
snelcode info
5687210
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 2
 ● Woonoppervlakte (in m²): 100
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 140
 ● Bouwjaar: 2000
 ● Type woning: Beneden woning, Boven woning, Eind woning, Hoek woning, Tussen woning, Geschakelde woning, Twee onder één kap, Studio, Vrijstaande woning en Half vrijstaande woning
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3031AA
 ● Straatnaam: Admiraal de Ruyterweg
 ● Plaatsnaam: Rotterdam

OMSCHRIJVING:

Team Domica Rotterdam staat voor u klaar voor al uw vragen over de huur of verhuur van een woning. Zoekt u een huurwoning in Rotterdam? Een studio, een appartement, een één-gezinswoning, of zelfs een vrijstaande woning? Team Domica Rotterdam heeft inzicht op wat de huurmarkt van Rotterdam u allemaal te bieden heeft. Wij streven er altijd naar om u altijd persoonlijk, duidelijk en snel te helpen met uw zoekwens.

Bij Domica Rotterdam kunt u verschillende van onze collega’s aan de telefoon krijgen. Zo hebben wij onze makelaars die als ze op kantoor zijn u altijd te woord staan. Zij zijn altijd op de hoogte van het actuele aanbod in Rotterdam, en zij kunnen dan ook als het beste uw zoekwens beantwoorden. Zij zijn op de hoogte van alle huurwoningen zoals studio’s, appartementen, familie huizen, rijtjeshuizen, en villa’s – en of deze dan wel of niet gemeubileerd zijn.

Mochten zij op het moment dat u belt niet aanwezig zijn, of in gesprek met een andere klant,  zijn er altijd nog andere medewerkers die u te woord kunnen staan. Op kantoor zit bij ons namelijk ook ons marketing team, die tevens een goed inzicht hebben in ons aanbod en onze werkwijze. Mochten zij uw vragen niet kunnen beantwoorden, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van onze collega’s die hier meer van weet.

Bent u bang dat wij weer een van die makelaars zijn die u een oor willen aannaaien? Wij als Domica Rotterdam zijn aangesloten bij de VBO vereniging. Dit is een makelaars vereniging die hun leden controleert op een goede (volgens Nederlandse huurwet) afhandeling van huurcontracten en hun service naar hun klanten.
Wij streven er altijd naar om uw vragen zo spoedig mogelijk en zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. Voor de beste woningen, en de beste hulp voor uw perfecte nieuwe woning, moet u zijn bij Domica Rotterdam!

EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Bosrand, Park, Beschutte ligging, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Centrum, Woonwijk, Drukke weg, Rustige weg, Vrij uitzicht en Water
 ● Extras: Balkon, Gemeubileerd, Tuin, Dakterras, Lig- of zitbad en Lift

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4373271/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

Deel deze advertentie met:
|