Welkom bij Domica Rotterdam!

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 2
 ● Woonoppervlakte (in m²): 100
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 130
 ● Bouwjaar: 2000
 ● Type woning: Beneden woning, Boven woning, Eind woning, Hoek woning, Tussen woning, Twee onder één kap, Etage, Studio, Vrijstaande woning en Half vrijstaande woning
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3031AA
 ● Straatnaam: Admiraal de Ruyterweg
 ● Plaatsnaam: Rotterdam

OMSCHRIJVING:
Bent u per direct op zoek naar een nieuwe huurder voor uw woning? Dan bent u bij Domica Rotterdam aan het goede adres. Wij helpen u zoeken naar een gepaste huurder die uw woning behandeld zoals u zelf ook zou doen. Onze medewerkers staan u graag vriendelijk en professioneel te woord.
 

Rotterdam is een groeiende stad wat betreft expats. De grote multinationals zijn steeds vaker opzoek naar huisvesting voor hun medewerkers van over de hele wereld. Heeft u een woning die zeer centraal gelegen is in het centrum van Rotterdam en/of vlakbij grote bezienswaardigheden als de Markthal, de Erasmusbrug of de Euromast? Dan is de kans groot dat Domica Rotterdam deze zeer snel verhuurd zal hebben aan expats.

 

Ook studenten zijn momenteel hard opzoek naar een leuke huurwoning in Rotterdam. Heeft u een woning vlak bij de Erasmus Universiteit, of bij de hoge scholen? Dan is de kans groot dat deze zeer snel verhuurd zal worden via Domica Rotterdam.

 

Verder krijgen wij veel aanmeldingen binnen van eventuele huurders in de vorm van gezinnen, jonge echtparen en oudere echtparen die opzoek zijn naar woonruimte voor een huur periode van minimaal 1 jaar. Domica Rotterdam krijgt ook aanvragen van personen met schade aan eigen huis die tijdelijk opzoek zijn naar woonruimte.

 

Zoals u begrijpt biedt Domica Rotterdam een zeer divers aanbod van eventuele huurders. Voor ieder wat wils.

 

Domica Rotterdam bemiddeld tussen verhuurder en huurder. Er is een ruime keuze aan pakketten waarin u zelf kunt kiezen in hoeverre u ontlast wilt worden van de taken als verhuurder. U kunt ervoor kiezen dat Domica Rotterdam het beheer voor u op zich neemt. Dit houd in dat er bij bijvoorbeeld waterschade aan de woning bemiddeld zal worden tussen Domica Rotterdam en de huurder. U wordt dan ontlast in de zorg van het regelen van een loodgieter.

 

Nieuwsgierig geworden? Wilt u graag meer informatie?

Neem contact op via de website (zie bijgevoegde link) of per telefoon op 010-2680024.

Onze professionele medewerkers staan u graag te woord.  


EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Bosrand, Park, Beschutte ligging, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Centrum, Woonwijk, Drukke weg, Rustige weg, Vrij uitzicht, Vaarwater en Water
 ● Extras: Balkon, CV ketel, Garage, Gemeubileerd, Tuin, Sauna, Stoomcabine, Schuur of Berging, Dakterras, Lig- of zitbad en Lift

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4379933/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 31-03-17
  • Adverteerder Domica Rotterdam
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-07-2013
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon 0107999098
  • Gezien 22 x
  • Snelcode info 5691739

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Verzekeren