Waarom verhuren via Domica Rotterdam?

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 3
 ● Woonoppervlakte (in m²): 100
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 120
 ● Bouwjaar: 2000
 ● Type woning: Beneden woning, Boven woning, Eind woning, Hoek woning, Tussen woning, Geschakelde woning, Vrijstaande woning, Half vrijstaande woning en Woning met bedrijfsruimte
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3031AA
 ● Straatnaam: Admiraal de Ruyterweg
 ● Plaatsnaam: Rotterdam

OMSCHRIJVING:

U heeft een woning die u graag wilt verhuren. Wellicht heeft u een tweede woning die u wilt verhuren, of gaat u voor een tijd naar het buitenland en komt uw woning leeg te staan. Het kan ook zo zijn dat uw woning al een tijd in de verkoop staat en deze wilt u graag verhuren onder de leegstandswet. Echter, is de verhuurmarkt nog onbekend terrein voor u. Domica Rotterdam helpt u verder!

Domica Rotterdam is een landelijke franchise organisatie en tevens aangesloten bij de VBO makelaars groep. Dit houdt in dat wij werken volgens zowel het landelijke systeem van Domica, als de wettelijke Nederlandse huurwet. Als lid van de VBO makelaarsgroep moet onze werkwijze voldoen aan de Nederlandse huur en verhuurwet. Dit wordt dan ook periodiek gecontroleerd. U kunt er dus vanuit gaan dat wij altijd goed te werk gaan! Tevens houdt het in dat wij als VBO lid al onze makelaars een VBO certificaat moeten halen. Al onze makelaars zijn dus volledig onderwezen in de Nederlandse huurwet, en staan wij dus ook altijd klaar om u hierover te informeren.

Naast onze correcte werkwijze, richten wij ons er ook op om een prettige samenwerking met u te hebben. Als eigenaar bent u onze klant en zoeken wij voor u een passende huurder. Potentiele huurders moeten bij ons een aantal documenten voorleggen, zodat wij een gehele credit check kunnen doen, en dus er zo zeker mogelijk van kunnen zijn dat het betrouwbare huurders zijn. Pas met uw akkoord stellen wij een VBO huurcontract op.


EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Bosrand, Park, Beschutte ligging, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Centrum, Woonwijk, Vrij uitzicht en Water
 ● Extras: Balkon, Gemeubileerd, Tuin, Dakterras, Lig- of zitbad en Lift

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4387152/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 03-04-17
  • Adverteerder Domica Rotterdam
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-07-2013
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon 0107640512
  • Gezien 24 x
  • Snelcode info 5697210

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Verzekeren