Waarom verhuren via Domica Rotterdam?

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
03-04-17
adverteerder
Domica Rotterdam
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
0107999098
gezien
21 x
snelcode info
5697210
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 3
 ● Woonoppervlakte (in m²): 100
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 120
 ● Bouwjaar: 2000
 ● Type woning: Beneden woning, Boven woning, Eind woning, Hoek woning, Tussen woning, Geschakelde woning, Vrijstaande woning, Half vrijstaande woning en Woning met bedrijfsruimte
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3031AA
 ● Straatnaam: Admiraal de Ruyterweg
 ● Plaatsnaam: Rotterdam

OMSCHRIJVING:

U heeft een woning die u graag wilt verhuren. Wellicht heeft u een tweede woning die u wilt verhuren, of gaat u voor een tijd naar het buitenland en komt uw woning leeg te staan. Het kan ook zo zijn dat uw woning al een tijd in de verkoop staat en deze wilt u graag verhuren onder de leegstandswet. Echter, is de verhuurmarkt nog onbekend terrein voor u. Domica Rotterdam helpt u verder!

Domica Rotterdam is een landelijke franchise organisatie en tevens aangesloten bij de VBO makelaars groep. Dit houdt in dat wij werken volgens zowel het landelijke systeem van Domica, als de wettelijke Nederlandse huurwet. Als lid van de VBO makelaarsgroep moet onze werkwijze voldoen aan de Nederlandse huur en verhuurwet. Dit wordt dan ook periodiek gecontroleerd. U kunt er dus vanuit gaan dat wij altijd goed te werk gaan! Tevens houdt het in dat wij als VBO lid al onze makelaars een VBO certificaat moeten halen. Al onze makelaars zijn dus volledig onderwezen in de Nederlandse huurwet, en staan wij dus ook altijd klaar om u hierover te informeren.

Naast onze correcte werkwijze, richten wij ons er ook op om een prettige samenwerking met u te hebben. Als eigenaar bent u onze klant en zoeken wij voor u een passende huurder. Potentiele huurders moeten bij ons een aantal documenten voorleggen, zodat wij een gehele credit check kunnen doen, en dus er zo zeker mogelijk van kunnen zijn dat het betrouwbare huurders zijn. Pas met uw akkoord stellen wij een VBO huurcontract op.


EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Bosrand, Park, Beschutte ligging, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Centrum, Woonwijk, Vrij uitzicht en Water
 ● Extras: Balkon, Gemeubileerd, Tuin, Dakterras, Lig- of zitbad en Lift

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4387152/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

Deel deze advertentie met:
|