Waarom een woning huren via Domica Rotterdam?

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 2
 ● Woonoppervlakte (in m²): 80
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 100
 ● Bouwjaar: 2000
 ● Type woning: Beneden woning, Boven woning, Eind woning, Hoek woning, Tussen woning, Geschakelde woning en Woning met bedrijfsruimte
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3031AA
 ● Straatnaam: Admiraal de Ruyterweg
 ● Plaatsnaam: Rotterdam

OMSCHRIJVING:

U wilt graag wonen in Rotterdam, maar bij welke verhuurmakelaar moet u eigenlijk zijn? En hoe weet u nou of deze verhuurmakelaars nou echt betrouwbaar zijn?

U hoort veel slechts over verhuurmakelaars in de media laatste tijd, en dat maakt u ook een beetje huiverig om iets te huren. Waar moet u op letten bij het huren van een woning? En hoe staat u sterk tegen tegenvallers van de woning? Zit u dan echt een jaar vast aan een huurcontract van een woning waar u niet wilt wonen?

Domica Rotterdam kunt u alles vertellen op het gebied van huurwoningen in Rotterdam. Wij hebben niet alleen een goed inzicht op de Rotterdamse huurmarkt, maar wij zoeken precies naar uw zoekvraag. Bij ons kunt u zich inschrijven via de website, waarna wij contact met u opnemen en u een aantal vragen stellen, zodat wij gericht voor u kunnen zoeken. U kunt bezichtigingen met ons inplannen voor alle woningen waar u in geïnteresseerd bent.

Als Domica Rotterdam richten wij ons niet alleen op uw droomwoning te vinden, maar leggen wij alles ook wettelijk goed vast. Bij ons tekent u altijd een zeer compleet VBO contract. Dit houdt in dat wij als makelaar zijn aangesloten bij de VBO makelaars vereniging. Als je bij deze vereniging bent aangesloten houdt het in dat de contacten altijd geheel up to date zijn aan de Nederlandse huurwet, en enige haken en ogen geheel uitsluiten. U zult dus altijd een veilig contract ondertekenen.
Daarnaast houdt dit ook in dat wij nooit commissie aan de kant van de huurder vragen. Dit mag volgens de Nederlandse huurwet niet en zult u bij ons dan ook niet vast zitten aan onverwachtse hoge kosten. Domica Rotterdam probeert u altijd zo transparant en snel mogelijk te helpen. Heeft u vragen, of bent u geïnteresseerd in een van de woningen op onze website? Neem vandaag nog contact met ons op via 010-2680024 of via de bijgevoegde website.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Bosrand, Park, Beschutte ligging, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Centrum, Woonwijk, Vrij uitzicht en Water
 ● Extras: Balkon, Garage, Gemeubileerd, Tuin, Dakterras, Lig- of zitbad en Lift

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4387170/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 03-04-17
  • Adverteerder Domica Rotterdam
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-07-2013
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon 0107999098
  • Gezien 19 x
  • Snelcode info 5697269

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Verzekeren