Domica Rotterdam, uw verhuurmakelaar!

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
04-04-17
adverteerder
Domica Rotterdam
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
0107999098
gezien
22 x
snelcode info
5700586
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 3
 ● Woonoppervlakte (in m²): 80
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 100
 ● Bouwjaar: 1995
 ● Type woning: Beneden woning, Boven woning, Eind woning, Hoek woning, Tussen woning, Geschakelde woning, Vrijstaande woning, Half vrijstaande woning en Woning met bedrijfsruimte
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3031AA
 ● Straatnaam: Admiraal de Ruyterweg
 ● Plaatsnaam: Rotterdam

OMSCHRIJVING:

U gaat samenwonen en twijfelt of u uw woning in Rotterdam gaat verkopen of verhuren?

 

Op dit moment is duidelijk te zien dat de woningmarkt aantrekt maar het nog niet is wat het is geweest. Nog steeds is er leuk rendement te behalen met de verhuur van woningen.

 

Mocht u twijfelen nodigt Domica Rotterdam u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Zo kan Domica Rotterdam u een richtprijs geven wat uw woning op kan brengen, u adviseren op welke doelgroep u zich zou moeten richten en wat daarvoor nodig is om dit te behalen. Mocht u dan uw woning willen verhuren via Domica Rotterdam zal er een medewerker langskomen om de woning te bekijken en eventuele aanpassingen aan de woning met u door te nemen. Ook krijgt u een compleet advies over gemeubileerd of gestoffeerd verhuren en zal er uiteraard ook goed naar uw wensen geluisterd worden. Vervolgens zal er een professionele fotograaf langskomen om aantrekkelijke foto’s van uw woning te maken. Er wordt een goede tekst gemaakt en uw woning zal op 32 nationale en internationale websites te bewonderen zijn. Domica Rotterdam zal vervolgens een goede huurder voor u selecteren en deze huurder grondig screenen zo doen zij d.m.v. een Id check, arbeidscontract controle, werkgeversverklaring controle, verhuurdersverklaring controle, controle loonstroken, credit check, social media check, controle zwarte lijst. Kortom Domica Rotterdam doet er van alles aan om te zorgen dat u een goede en betrouwbare huurder in de arm neemt. Tijdens dit gehele proces wordt u op de hoogte gehouden van alle voorderingen en ontwikkelingen. Domica Rotterdam uw professionele partner in de verhuur van uw woning. Dankzij de ruime ervaring en de goede scholing van de werknemers van Domica Rotterdam kunnen zij u deskundig adviseren en u snel helpen aan een goede en betrouwbare huurder. De werknemers van Domica Rotterdam staan u altijd vriendelijk te woord en helpen u graag verder mocht u vragen hebben.


EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Bosrand, Park, Beschutte ligging, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Centrum, Woonwijk, Rustige weg, Vrij uitzicht en Water
 ● Extras: Balkon, Garage, Gemeubileerd, Tuin, Schuur of Berging, Dakterras, Lig- of zitbad en Lift

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4391358/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

Deel deze advertentie met:
|