Woning verhuren via Domica Rotterdam

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
05-04-17
adverteerder
Domica Rotterdam
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
0107999098
gezien
19 x
snelcode info
5702752
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 2
 ● Woonoppervlakte (in m²): 70
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 100
 ● Bouwjaar: 1995
 ● Type woning: Beneden woning, Boven woning, Eind woning, Hoek woning, Tussen woning, Geschakelde woning, Vrijstaande woning en Half vrijstaande woning
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3031AA
 ● Straatnaam: Admiraal de Ruyterweg
 ● Plaatsnaam: Rotterdam

OMSCHRIJVING:

U wilt uw woning verhuren maar u kent de wet en regelgeving die hiermee gepaard gaan niet?

 

U kunt kiezen om uw woning zelf te verhuren en te beheren of om hier een makelaar voor in de arm te nemen.

 

Als u ervoor kiest uw woning zelf te verhuren zou u op het internet de wet en regelgeving op kunnen zoeken. Ook kunt u kijken naar ervaringen van verhuurders. U zult dan zien dat expats de meest populaire doelgroep is van verhuurders omdat zij de woning goed onderhouden, netjes zijn en u weinig risico loopt aangezien vaak het bedrijf betaald. Echter weet u dan nog niet hoe u deze doelgroep aan zou kunnen spreken, wat de wensen zijn van expats  en of het bedrijf facturen wilt ontvangen. Domica Rotterdam heeft veel ervaring en is u graag van dienst.

 

Mocht het bedrijf waar de expat werkt facturen willen ontvangen is het voor u verstandig om het beheer van uw woning uit handen te geven. Dit omdat u ondernemer dient te zijn om facturen te mogen versturen. Ook wordt u door de belastingdienst aangeslagen in box 1 i.p.v. box 3 wat fiscaal nadelen kan geven.

 

Domica Rotterdam is goed op de hoogte van de wet en regelgeving als VBO makelaar. Dit betekend dat al onze makelaars goed geschoold zijn om u een passend advies te geven en voor u de juiste huurder te selecteren.

 

Domica Rotterdam weet goed wat de wensen van expats zijn. Doordat Domica Rotterdam al jaren ervaring heeft in het verhuren van woningen aan deze doelgroep bent u bij Domica Rotterdam aan het juiste adres. Domica Rotterdam voorziet u graag van goed advies en tips.

 

Beheer wordt gedaan door Vivenda. Vivenda is opgezet door Domica om alle verhuurders en beleggers volledig te ontzorgen. Vivenda kent de wetten en regels goed en is het aanspreekpunt voor u als eigenaar en de huurder. Vivenda bied u twee pakketten financieel beheer en technisch beheer. De werknemers van Vivenda hebben ruime ervaring in het beheren van woningen en staan u graag te woord.

 

De medewerkers van Domica Rotterdam zullen u graag toelichten hoe Vivenda werkt en uitleg geven over stappen van bemiddeling zodat u zich verder nergens druk om hoeft te maken. Domica Rotterdam regelt alles voor u.  


EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Bosrand, Park, Beschutte ligging, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Centrum, Woonwijk, Rustige weg, Vrij uitzicht en Water
 ● Extras: Balkon, Garage, Gemeubileerd, Tuin, Schuur of Berging, Dakterras, Lig- of zitbad en Lift

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4395454/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

Deel deze advertentie met:
|