Uw verhuurmakelaar, Domica Rotterdam!

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
05-04-17
adverteerder
Domica Rotterdam
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
0107999098
gezien
19 x
snelcode info
5703802
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 2
 ● Woonoppervlakte (in m²): 65
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 80
 ● Bouwjaar: 1995
 ● Type woning: Beneden woning, Boven woning, Eind woning, Hoek woning, Tussen woning, Twee onder één kap, Etage, Studio, Vrijstaande woning en Half vrijstaande woning
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3031AA
 ● Straatnaam: Admiraal de Ruyterweg
 ● Plaatsnaam: Rotterdam

OMSCHRIJVING:

U wilt uw woning verhuren in Rotterdam, maar u weet niet waar te beginnen? Domica Rotterdam helpt u professioneel bij het verhuren van uw woning.

 

Het komt vaak voor dat mensen hun woning willen verhuren maar niet weten hoe ze dit aan moeten pakken. Domica Rotterdam is een verhuurmakelaar en helpt mensen met het verhuren van hun woning. U kunt contact opnemen met één van onze professionele medewerkers. Zij zal een vrijblijvende woning opname met u inplannen, u zit nog nergens aan vast. Tijdens deze vrijblijvende woning opname geeft de verhuurmakelaar u graag advies op maat. De verhuurmakelaar maakt foto’s van uw woning en overhandigd u een folder met verdere informatie.

 

Mocht u ervoor kiezen om uw woning via Domica Rotterdam te verhuren dan zoeken wij, aan de hand van uw wensen, een gepaste huurder voor uw woning. Domica Rotterdam checkt potentiële huurders altijd nauwkeurig om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen! Zo doen wij altijd een ID check, arbeidscontract check, werkgeversverklaring check, huurderverklaring check, nabellen van werkgever over kandidaat, loonstrook check, controle recent origineel bankafschrift waar laatst verdiende salaris op staat, bankpas check (overeenstemmend met bankafschrift en loonstrook) + €0,01 pinnen met bankpas, credit check, social media check en een controle van de zwarte lijst, malafide huurders. Aan de hand van deze controle besluit Domica Rotterdam of de potentiële huurder geschikt is voor uw woning. Pas na een akkoord van uw kant laten wij aan de potentiële huurder weten of deze de woning toegewezen krijgt. Tenslotte zal er een sleutel overdracht plaatsvinden tussen Domica Rotterdam en de nieuwe huurder. Domica Rotterdam zal de nieuwe huurder wegwijs maken in de nieuwe huurwoning en in de woonomgeving.

 

Is uw interesse in Domica Rotterdam gewekt? Neem dan snel contact op met één van onze professionele medewerkers!


EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Bosrand, Park, Beschutte ligging, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Centrum, Woonwijk, Rustige weg en Vrij uitzicht
 ● Extras: Balkon, Garage, Gemeubileerd, Tuin, Schuur of Berging, Lig- of zitbad en Lift

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4396168/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

Deel deze advertentie met:
|