Snelste manier om uw woning te verhuren via Domica

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
11-04-17
adverteerder
Domica Rotterdam
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
0107999098
gezien
20 x
snelcode info
5720540
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 2
 ● Woonoppervlakte (in m²): 60
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 100
 ● Bouwjaar: 1990
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3031AA
 ● Straatnaam: Admiraal de Ruiterweg
 ● Plaatsnaam: Rotterdam

OMSCHRIJVING:

 

Heeft u (tijdelijke) woonruimte beschikbaar in Den Haag? Wilt u deze snel en gemakkelijk verhuren? Domica Den Haag is u graag van dienst. 

 

Door het groeiende aantal expats dat in Den Haag op zoek is naar woonruimte is Domica altijd geinteresseerd in nieuw woningaanbod. Het verhuren aan expats is een interessante doelgroep. Domica zorgt er daarnaast voor dat uw woning snel en veilig verhuurd wordt. Domica zet de voordelen voor u op een rijtje:

 

 ● Domica is VBO lid en dus een gerenomeerde partij
 ● Domica is een landelijk opererende organisatie, een van de grootste van Nederland. Dit betekent maximaal bereik van uw woning onder onze zoekers. 
 ● Domica heeft veel contact met relocationmanagers in de regio, uw woning wordt direct bij de juiste doelgroep onder de aandacht gebracht. 
 ● Domica werkt ook s avonds en in het weekend, Expats willen juist buiten werktijd bezichtigen
 ● Professioneel beheer


 

Uw woning is bij Domica in goede handen. Domica werkt alleen met gecertificeerde verhuurmakelaars die kennis hebben van de lokale markt en kennis hebben van de huurwet. Deze combinatie maakt dat Domica uw professionele partner is voor uw woonbemiddeling.

Gaat u naar het buitenland en wilt u graag dat Domica een oogje in het zeil houdt? Dit is geen probleem met onze professionele beheermaatschappij Vivende Vastgoedmanegement. Uw huurpenningen worden veilig beheerd op een derden-gelden rekening. Vivenda regelt alles voor u, van huurfacturen tot het eventueel aanmanen van debiteuren indien nodig.

Domica is een professionele, landelijke partij. Door onze landelijke dekking hebben wij contact met alle grote bedrijven waar expats werkzaam zijn. Denk hierbij aan Shell, Unilver en KPN. Na opname van uw woning, wordt deze direct bij al onze patners onder de aandacht gebracht. Indien u ons een sleutel van de woning geeft doet Domica zelfstandig de bezichtiging van de woning. U hoeft dus alleen maar te wachten tot Domica de juiste huurder aandraagt. Uw huis vertrouwd verhuren? Dat doet u natuurlijk via Domica. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. 

 

 

 

 

 


EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Bosrand, Park, Centrum en Woonwijk
 ● Extras: Balkon, CV ketel, Garage, Gemeubileerd en Tuin

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4419400/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

Deel deze advertentie met:
|