De Wereldstad Rotterdam blijft groeien!

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 3
 ● Woonoppervlakte (in m²): 75
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 85
 ● Bouwjaar: 2004
 ● Type woning: Beneden woning, Boven woning, Eind woning, Hoek woning, Tussen woning, Geschakelde woning, Twee onder één kap, Etage, Studio, Vrijstaande woning en Half vrijstaande woning
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3031AA
 ● Straatnaam: Admiraal de Ruyterweg
 ● Plaatsnaam: ROTTERDAM

OMSCHRIJVING:

De Amerikaanse krant, New York Times, plaatste Rotterdam in de top 10 van steden die u moet bezoeken. Deze stad is groots op het gebied van cultuur, kunst, uitgaan en vermaak.  U vindt hier betaalbare woonruimte, een multiculturele samenleving en vriendelijke bevolking met een uitgesproken mening. Dit maakt het aantrekkelijk om in deze Wereld stad te wonen.  

 

De talloze events die hier georganiseerd worden maken Rotterdam een levendige stad. Denk hierbij aan het North Sea Jazz festival in Ahoy, het Internationale Film Festival in het centrum van de stad en de Wereldhavendagen met zijn spectaculaire opening mag zeker niet achterblijven. 

 

Het zijn natuurlijk niet alleen de events die deze stad aantrekkelijk maken om in te wonen. Rotterdam beschikt over vele musea met kunst van over de hele wereld, de Markthal die in 2014 opgeleverd is en de Euromast, deze laatste biedt een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam.

 

Om u makkelijk te verplaatsen in of rondom de stad heeft Rotterdam meerdere metro/tram/buslijnen aangelegd welk in 2011 uitgebreid is met een extra lijn met directe aansluiting op Den Haag. Dit maakt  het erg aantrekkelijk om het openbaar vervoer te gebruiken voor woon-werk verkeer of een dagje uit.

 

Wat betreft scholing biedt Rotterdam een zeer ruim aanbod. Er bevinden zich scholen van verschillende niveaus, MBO, HBO en Universitair.  Deze zijn gemakkelijk te bereiken per openbaar vervoer.

 

Rotterdam blijft groeien! Deze stad met veel allure trekt steeds meer internationale bedrijven aan, met deze bedrijven is de aanstroom van Expats flink toegenomen.


Wilt u meer informatie over het vinden van een huurwoning/appartement in deze stad? Neem dan contact op met Domica Rotterdam. Onze medewerkers zullen u professioneel te woord staan en u begeleiden bij het huren van een woning die bij u past.

 


EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Bosrand, Park, Beschutte ligging, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Centrum, Woonwijk, Rustige weg, Vrij uitzicht en Water
 ● Extras: Balkon, Garage, Gemeubileerd, Tuin, Sauna, Stoomcabine, Schuur of Berging, Open haard, Dakterras, Lig- of zitbad, Lift, Jacuzzi en Zwembad

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4427881/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 29-03-17
  • Adverteerder Domica Rotterdam
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-07-2013
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon 0107640512
  • Gezien 18 x
  • Snelcode info 5771851

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Verzekeren