Domica Rotterdam is gespecialiseerd in verhuur!

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 3
 ● Woonoppervlakte (in m²): 80
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 80
 ● Bouwjaar: 1990
 ● Type woning: Beneden woning, Boven woning, Eind woning, Hoek woning, Tussen woning, Geschakelde woning, Twee onder één kap, Studio, Vrijstaande woning en Half vrijstaande woning
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3031AA
 ● Straatnaam: Admiraal de Ruyterweg
 ● Plaatsnaam: ROTTERDAM

OMSCHRIJVING:

Als u op zoek bent naar een makelaar die gespecialiseerd is in het verhuren van woningen in de regio van Rotterdam, dan bent u bij Domica Rotterdam aan het goede adres! Domica Rotterdam is gespecialiseerd in het verhuren aan expats, dus heeft u een woning, studio, appartement, woonhuis, of zelfs villa in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam? Wilt u uw woning in Kralingen, Noord, Blijdorp, Centrum, Schiebroek Hillegersberg, Ommoord, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam of ergens anders in de regio verhuren? Domica Rotterdam biedt uw woning professioneel aan en zoeken passende huurders voor u.

Bij Domica Rotterdam werken wij altijd met een No Cure No Pay systeem. Dit houdt in dat wij allereerst langs komen voor een vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij u uitleggen wat wij u te bieden hebben als uw verhuurmakelaar, en maken we samen met u een inschatting van de gewenste huurprijs en het profiel van de door u gewenste huurders. Mocht u met ons graag samen willen werken zullen wij professionele foto’s maken van uw woning en deze zo aantrekkelijk mogelijk op onze site aanbieden.

Tijdens onze zoektocht naar de gewenste huurders zullen wij altijd een volledige check doen. Dit houdt in dat wij hun altijd de laatste drie salarisstroken zullen vragen, een kopie van hun bankpas, kopie van hun identiteitsbewijs, een werknemersverklaring, en een kopie van de salarisstorting op hun bankrekening. Mochten ze hier niet aan kunnen voldoen, dan zullen wij om een garantsteller vragen die deze documenten aan zal moeten leveren. Dit document sturen wij naar u, waarbij u altijd de laatste zal zijn in het accepteren of weigeren van een nieuwe huurder.

Bij Domica Rotterdam gaan we altijd zeer professioneel te werk in het vinden van een passende huurder, zodat u met een gerust hart uw woning in de verhuur kan zetten.


EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Bosrand, Park, Beschutte ligging, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Centrum, Woonwijk, Drukke weg, Rustige weg, Vrij uitzicht en Water
 ● Extras: Balkon, Garage, Gemeubileerd, Tuin, Sauna, Schuur of Berging, Open haard, Dakterras, Lig- of zitbad, Lift en Jacuzzi

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4480498/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 12-04-17
  • Adverteerder Domica Rotterdam
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-07-2013
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon 0107640512
  • Gezien 25 x
  • Snelcode info 5838668

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Verzekeren