Verhuren zonder zorgen doet u via Domica Rotterdam

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
07-04-17
adverteerder
Domica Rotterdam
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
0107999098
gezien
15 x
snelcode info
5889083
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 3
 ● Woonoppervlakte (in m²): 100
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 100
 ● Bouwjaar: 2000
 ● Type woning: Beneden woning, Boven woning, Eind woning, Hoek woning, Tussen woning, Geschakelde woning, Twee onder één kap, Vrijstaande woning en Half vrijstaande woning
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3031AA
 ● Straatnaam: Admiraal de Ruyterweg
 ● Plaatsnaam: ROTTERDAM

OMSCHRIJVING:

U heeft uw woning te koop staan, u gaat voor een langere periode naar het buitenland of u wilt investeren? Verhuur dan uw woning zorgeloos via Domica Rotterdam!

 

Domica Rotterdam is lid van de VBO makelaarsgroep. Dit houdt onder andere in dat onze werkwijze moet voldoen aan de Nederlandse huur en verhuurwet. Dit wordt dan ook periodiek gecontroleerd.

Tevens houd dit in dat al onze verhuur makelaars een VBO certificaat dienen te behalen.  Aan de hand van deze ondervindingen kunt u er dan ook vanuit gaan dat Domica Rotterdam u professioneel zal begeleiden bij het verhuren van uw woning.

 

U kunt via de website van Domica Rotterdam, of telefonisch contact opnemen met één van onze professionele verhuurmakelaars. Zij plant samen met u een vrijblijvende woning opname in. Kiest u er na deze vrijblijvende woning opname voor om uw woning via Domica Rotterdam te verhuren, dan gaan wij, aan de hand van uw wensen, een gepaste huurder voor uw woning zoeken.

 

Wanneer wij een huurder voor uw woning gevonden hebben zal er een volledige screening plaatsvinden d.m.v. een ID-check, arbeiderscontract controle, werkgeversverklaring controle, verhuurdersverklaring controle, controle loonstroken, credit check, social-media check en een controle van de zwarte lijst. Kortom Domica Rotterdam doet er alles aan om een gepaste en betrouwbare huurder voor uw woning te vinden.

 

Domica Rotterdam biedt een ruime keuze aan pakketten waarin u zelf kunt kiezen in hoeverre u ontlast wilt worden van de taken als verhuurder. U kunt ervoor kiezen dat Domica Rotterdam het beheer voor u op zich neemt. Dit houd in dat wij ervoor zorgen dat de huur penningen iedere maand netjes voldaan worden. Maar ook wanneer er bijvoorbeeld waterschade aan de woning is ontstaan wordt u ontlast in de zorg van het regelen van een loodgieter.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze professionele medewerkers.

Telefonisch bereikbaar via 010-2680024


EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Bosrand, Park, Beschutte ligging, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Centrum, Woonwijk, Rustige weg, Vrij uitzicht en Water
 ● Extras: Balkon, Garage, Gemeubileerd, Tuin, Sauna, Stoomcabine, Schuur of Berging, Open haard, Dakterras, Lig- of zitbad, Lift en Jacuzzi

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4512964/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

Deel deze advertentie met:
|