Met spoed huisvesting voor Unilever expats gezocht

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 2
 ● Woonoppervlakte (in m²): 80
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 80
 ● Bouwjaar: 2000
 ● Type woning: Beneden woning, Boven woning, Eind woning, Hoek woning, Tussen woning, Geschakelde woning, Twee onder één kap, Vrijstaande woning en Half vrijstaande woning
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3031AA
 ● Straatnaam: Admiraal de Ruyterweg
 ● Plaatsnaam: ROTTERDAM

OMSCHRIJVING:

Unilever

 

Unilever is een multinationale onderneming op het gebied van voedingsmiddelen, persoonlijke verzorging en schoonmaakartikelen.

Unilever heeft zijn hoofdkantoor op twee locaties gevestigd: in Rotterdam (Unilever N.V.) en in Londen (Unilever PLC). In 2006 had het bedrijf 179.000 mensen in dienst en behaalde het een omzet van € 39,6 miljard. Deze omzet werd voor 38% gegenereerd in Europa, voor 35% in Noord-Amerika en Latijns-Amerika en voor 27% in de rest van de wereld.

 

Op 1 januari 1930 is Unilever ontstaan uit een fusie van het Nederlandse margarinebedrijf ‘Margarine Unie’ en de Britse zeepfabrikant ‘Lever Brothers’. Unilever was geboren. Omdat beide bedrijven concurreerden om dezelfde grondstoffen, beide zich bezighielden met marketing op grote schaal van producten voor huishoudelijk gebruik en beide gebruikmaakten van soortgelijke distributiekanalen was deze fusie zeer zinvol.

 

Expats

 

Een Expat is een persoon die tijdelijk of permanent in een ander land, dan waar ze oorspronkelijk vandaan komen, verblijft voor werk.

Unilever beschikt over een budget die zij besteden om hun beste personeel vanuit het buitenland over te laten komen naar Nederland.

 

Woningen rondom Blaak zijn zeer populair onder de expats van Unilever. Dit omdat Blaak vlakbij het hoofdkantoor gelegen is, er bevinden zich vele uitvalswegen rondom Blaak, openbaarvervoer is op loopafstand en er zijn vele restaurants in de buurt.

 

 

Domica Rotterdam

 

Domica is de verhuurmakelaar van Rotterdam. Om de expats van Unilever te kunnen huisvesten zijn wij opzoek naar woningen vlakbij het hoofdkantoor van Unilever in het centrum van Rotterdam.

 

Domica Rotterdam is officieel aangesloten bij de VBO makelaarsgroep, dit houd in dat wij regelmatig examens doen in de Nederlandse verhuur en huur wet. Tevens worden wij hier op gecontroleerd.

 

 

 

Bent u, of kent u iemand die beschikt over luxe ingerichte woningen in het centrum van Rotterdam (voorkeur Blaak) dan horen wij graag van u!


EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Centrum en Vrij uitzicht
 ● Extras: Balkon, CV ketel, Garage, Gemeubileerd, Open haard, Dakterras, Lig- of zitbad, Lift en Jacuzzi

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4515472/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 08-04-17
  • Adverteerder Domica Rotterdam
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-07-2013
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon 0107640512
  • Gezien 30 x
  • Snelcode info 5892179

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Verzekeren