Kop van Zuid, zeer in trek bij expats

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
10-04-17
adverteerder
Domica Rotterdam
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
0107999098
gezien
18 x
snelcode info
5908882
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 3
 ● Woonoppervlakte (in m²): 125
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 125
 ● Bouwjaar: 2005
 ● Type woning: Boven woning, Eind woning, Hoek woning en Tussen woning
 ● Provincie: Zuid-Holland
 ● Postcode: 3031AA
 ● Straatnaam: Admiraal de Ruyterweg
 ● Plaatsnaam: ROTTERDAM

OMSCHRIJVING:

De Kop van Zuid is zeer populair onder de expats om te wonen.

Om zoveel mogelijk expats te kunnen huisvesten is Domica Rotterdam opzoek naar luxueuze, gemeubileerde appartementen op de Kop van Zuid!

Er zijn twee zeer populaire woontorens die erg in trek zijn onder de expats;

 

 

Montevideo;

De Montevideo is een woontoren van maar liefst 139,5 meter hoog. Inclusief de grote, driedimensionale letter ‘’M’’ boven op het gebouw is het maar liefst 152,32 meter hoog. Deze letter verwijst uiteraard naar de naam van de toren, maar kan volgens de architect veel verwijzingen hebben. De naam Montevideo verwijst naar het verleden, toen de Wilhelminapier nog veel pakhuizen telde, waarvan één de naam van de Uruguayaanse hoofdstad Montevideo droeg.

Het gebouw is ontworpen door Francine Houben van het architectenbureau Mecanoo. Mecanoo kreeg twee prijzen voor de Montevideo: De International Highrise Award 2006 en Dedallo Minosse 2006.

 

De officiële opening vond plaats op  19 december 2005. De Montevideo beschikt over luxeappartementen en is onderverdeeld in sky, city, loft en water appartementen. Ook zijn er meerdere kantoren gevestigd in dit gebouw.

De Montevideo staat naast Hotel New York, het voormalige hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn.

 

 

New Orleans:

New Orleans is een wolkenkrabber ontworpen door Álvaro Siza. In 2007 werd het startsein gegeven voor de bouw van de New Orleans. Op 6 november 2010 werd het gebouw officieel geopend.

Het gebouw staat aan de Otto Reuchlinweg op de Wilhelminapier en grenst aan de rivier de Nieuwe Maas. Het New Orleans is maar liefst 158,35 meter hoog en daarmee het op één na hoogste gebouw van Rotterdam en Nederland en de hoogste woontoren.

Het gebouw bevat kantoren en appartementen. Op 45 verdiepingen worden 47 koopappartementen en 187 huurappartementen gerealiseerd.

 

 

Domica Rotterdam

Als Domica Rotterdam zijn wij officieel VBO lid. Dit houdt in dat wij aangesloten zijn bij de VBO makelaars vereniging, en dat wij handelen via de officiële huurwet. Alle verhuurmakelaars van Domica Rotterdam hebben dan ook VBO huurwet examens af moeten leggen. Onze bemiddelingscontracten, beheercontracten, en huurcontracten zijn geheel compleet en dekken alle zaken die te maken hebben met de Nederlandse huurwet.

 

 

 

Bent u, of kent u iemand die beschikt over één en/of meerdere appartement(en) in de Montevideo en/of de New Orleans? En deze wilt verhuren? Neem dan contact op met Domica Rotterdam. Onze professionele medewerkers staan u graag te woord!


EXTRA KENMERKEN:
 ● Ligging: Centrum, Vrij uitzicht, Vaarwater en Water
 ● Extras: Balkon, Garage, Gemeubileerd, Lig- of zitbad, Lift, Jacuzzi en Zwembad

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4524667/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

Deel deze advertentie met:
|