Verhuurder verminder uw leegstand!

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
09-04-17
adverteerder
Domica Rotterdam
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
0107999098
gezien
10 x
snelcode info
7168575

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Verhuur en Leasing > Overig

OMSCHRIJVING:

Vastgoedbeleggers opgelet! De voordelen van een verhuurmakelaar

Verminder de kans op leegstand

Waarom is het als vastgoedbelegger verstandig om een verhuurmakelaar in de arm te nemen? De voornaamste reden is het verminderen van uw leegstand. Ik hoor u denken? Hoe kan een verhuurmakelaar ervoor zorgen dat mijn kans op leegstand verkleint wordt? Ik leg het graag aan u uit!

Betrek een verhuurmakelaar bij uw nieuwste aankoop

Een verhuurmakelaar betrekken bij de aankoop van mijn beleggingsobject?! Ja doen! Waarom? Omdat een lokale verhuurmakelaar de markt kent. Met name de nadruk op lokaal is belangrijk. Een lokale makelaar heeft iedere dag intensief contact met uw potentiële huurders. Door advies in te winnen van een lokale verhuurmakelaar voorkomt u dat u een aankoop doet die helemaal niet aansluit bij de doelgroep die u als uw potentiële huurders ziet.

Vraag een verhuurmakelaar om advies als u gaat verbouwen

Nog zo’n eyeopener. Vraag een verhuurmakelaar om advies voor de nieuwe indeling van uw beleggingsobject. Maak gebruik van de kennis van een verhuurmakelaar. Zij doen elke dag bezichtigen met verschillende klanten in heel veel verschillende woningen. Zij weten dus exact hoe een huurder denk en wat een huurder zoekt. Een verhuurmakelaar kan u adviseren en voorkomt dat u voor een indeling kiest die u zelf misschien wel heel mooi vind, maar voor een huurder totaal niet interessant is.

Wilt u advies over het snel verhuren van uw woning?

Als vastgoedspecialist spreek ik dagelijks o.a. huurders, verhuurders, vastgoedbeleggers en expats. Ik geef u graag gedegen advies over het snel verhuren van uw beleggingsobject of woning. 


EXTRA KENMERKEN:
 ‚óŹ Regio: Den Haag en Rotterdam

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4998456/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

Deel deze advertentie met:
|