Domica Rotterdam heeft de juiste huurder voor u !

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
10-04-17
adverteerder
Domica Rotterdam
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
0107999098
gezien
11 x
snelcode info
7308004

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Zakelijk adviseurs en Bemiddelaars

OMSCHRIJVING:

Domica Rotterdam, ons bedrijf en onze diensten voor de verhuurder

Sinds onze oprichting heeft Domica een reputatie als professionele en ervaren verhuurmakelaar opgebouwd, met een breed scala aan diensten voor huiseigenaren en verhuurders die dankbaar gebruik maken van het ontzorging concept van Domica.  Onze huurders zijn internationale bedrijven, expats en young professionals die tijdelijk woonruimte zoeken .

De medewerkers van Domica Rotterdam zijn tot in detail op de hoogte van het proces met betrekking tot het zoeken en screenen van de juiste huurder en ook van de lokale huurwoningmarkt weten wij alle ins en outs.

Wij bieden u een toegankelijke en persoonlijke aanpak aan die het zoeken naar een juiste huurder zo eenvoudig en professioneel mogelijk maakt. Dit alles op basis van No Cure No Pay .

Domica start altijd met een vrijblijvende woning opname waarbij de fotograaf een professionele foto reportage van uw huurwoning of appartement maakt.

Vervolgens wordt uw woning op tientallen websites gepubliceerd en onze ervaren accountmanagers bieden ons verhuuraanbod exclusief aan bedrijven die voor hun internationale expats woonruimte zoeken. Ook beschikt Domica Rotterdam over een zoekersbestand van honderden woningzoekenden. 

Dan volgt de uitgebreide screening van de huurder die Domica op een unieke manier doet, wij leggen u graag de procedure u persoonlijk uit.

Als wij een juiste match hebben gevonden dan bieden wij de gegevens van de kandidaat huurder u aan en heeft u te allen tijde het laatste woord . Daarna volgt de opmaak van de huurovereenkomst.

Domica is aangesloten bij branche organisatie VBO die de juridisch sluitende huurovereenkomst voor u opstelt volgens de laatste wet en regelgeving .

Als laatste punt verzorgen wij de sleuteloverdracht en incheck rapportage voor u als huiseigenaar en bent u verzekerd van een goede huurder . Een resultaat om trots op te zijn

Wilt u een vrijblijvende en persoonlijke afspraak maken met de makelaar van Domica Rotterdam ?

Bel ons dan en wij leggen u graag uit hoe ons no cure no pay concept in zijn werking gaat


EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Rotterdam
 ● Type: Conflictbemiddeling en Zakelijk advies
 ● Service: Komt aan huis

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5146404/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

Deel deze advertentie met:
|