U zoekt een goede huurder in Rotterdam ?

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
29-03-17
adverteerder
Domica Rotterdam
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
0107999098
gezien
13 x
snelcode info
7331958

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Makelaars en Taxateurs

OMSCHRIJVING:

Rotterdam is een heerlijke stad om in te wonen, werken en leven. Dat heeft u waarschijnlijk zelf al mogen ondervinden?! Bent u de eigenaar van een prachtige woning in deze levendige wereldstad, en wilt u deze graag verhuren? Dan bent u bij Domica Rotterdam aan het juiste adres.

 

Wellicht vertrek u zelf voor een korte of langere periode naar het buitenland, of heeft u een tweede woning die u niet verkocht krijgt. Dan kunt u ervoor kiezen om uw woning te verhuren via Domica .

 

Momenteel is Rotterdam erg in trek bij Expats. Het zal dan ook geen probleem zijn om in een korte periode leuke huurders te vinden die graag uw woning willen betrekken. Domica Rotterdam kan uit ervaring vertellen dat Expats als zeer prettige huurders worden ervaren. Zij blijven over het algemeen niet langer dan 2 jaar en houden uw huis erg netjes. De meeste expats huren short term

 

Misschien heeft u eraan gedacht om zelf uw woning te verhuren. U zou graag willen besparen op makelaarskosten, en hoe moeilijk kan het nou daadwerkelijk zijn?

Helaas is dit een veelgemaakte fout! U kunt na de officiële huurperiode ineens tegen nare situaties aanlopen. U moet ongewenste procedures doorlopen, wat eerst zo simpel leek kost u nu veel tijd… en geld. Een ervaren verhuurmakelaar lijkt ineens geen onnodige kostenpost.

Domica werkt op basis van No Cure No Pay.  Onze professionele verhuurmakelaars helpen en ondersteunen u bij het vinden van een juiste huurder. Deze huurder wordt uitvoerig gescreend. Naast de screening van huurders zorgt Domica ook voor een professionele opname van uw vastgoed , het opstellen van een huurovereenkomst en de sleuteloverdracht met de huurders. Wij ontzorgen u volledig .

 

Als Domica Rotterdam zijn wij officieel VBO lid. Dit houdt in dat wij zijn aangesloten aan de VBO makelaars vereniging, en dat wij handelen via de officiële huurwet. Alle verhuurmakelaars van Domica Rotterdam hebben dan ook VBO huurwet examens af moeten leggen. Onze bemiddelingscontracten, beheercontracten, en huurcontracten zijn geheel compleet en dekken alle zaken die te maken hebben met de Nederlandse huurwet.

 

Snel, veilig en professioneel verhuren van uw woning doet u via Domica Rotterdam!

Bel of mail ons voor meer informatie


EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Rotterdam
 ● Type: Huur- of Verhuurbemiddeling

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5153311/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

Deel deze advertentie met:
|