Proffesionele woning verhuurmakelaar in Rotterdam

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
29-03-17
adverteerder
Domica Rotterdam
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
0107999098
gezien
12 x
snelcode info
7331959

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Makelaars en Taxateurs

OMSCHRIJVING:

Rotterdam is een stad die steeds meer internationale allure krijgt. Door de in 2014 gebouwde markthal, het nieuwe centraal station, fameuze exposities in de tevens net zo bekende musea zijn er steeds meer internationals te vinden in de stad. In 2015 steeg toerisme met 7% ten opzichte van voorgaande jaren en deze trend zet door in 2015 en 2016 .

 

Al met al, de stad Rotterdam wordt steeds populairder! Voor Domica een reden om ons hier te vestigen. Door deze toename van interesse in de stad vestigen steeds meer grote bedrijven zich in Rotterdam. Bedrijven zoals Shell, Q8, Heerema, maar ook populaire ketens zoals Jamie Oliver ’s restaurant proberen hun plekje te veroveren.

Door deze toename aan nationaliteiten wordt de stad steeds dynamischer, dit is dan ook een aspect waar de gemeente op inspeelt met verschillende zomerse attracties. Dit betekent overigens niet dat de huizen achterblijven in de update van de stad. Woontorens zoals De Red Apple, Calypso, Wijnhaven, of zelfs wonen in de bijzondere gebouwen zoals de Markthal of de Rotterdam. Veel van deze appartementen hebben stuk voor stuk een prachtig uitzicht over de stad en zitten op de perfecte locaties. Domica verhuurt woningen in deze gewilde woontorens .

 

U bent vanuit elke woontoren met 5 minuten lopen al midden in het centrum van Rotterdam.

 

Heeft u hulp nodig om uw perfecte woning te vinden in Rotterdam? Domica Rotterdam helpt u graag verder. Wij maken een persoonlijk zoekprofiel voor u aan en helpen u bij het vinden van de woning die voldoet aan al uw zoekwensen. Als Domica Rotterdam zijn wij experts in het gebied van huurwoningen in, en rondom, Rotterdam; wij hebben goed inzicht op welke woningen er op het moment in de verhuur zijn.

 

Zoek niet verder en bel Domica Rotterdam!


EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Rotterdam
 ● Type: Huur- of Verhuurbemiddeling

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5153312/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

Deel deze advertentie met:
|