Uw tweede woning nog steeds niet verkocht ?

Diensten en Vakmensen > Hypotheken en Verzekeringen

KENMERKEN:
 ● Type: Hypotheken

OMSCHRIJVING:

Uw tweede woning verhuren of verkopen in Rotterdam ?

U gaat samenwonen en vanuit deze positie heeft twee woningen beschikbaar en twijfelt of u uw woning in Rotterdam gaat verkopen of verhuren?

Op dit moment is duidelijk te zien dat de woningmarkt aantrekt maar het nog niet is wat het is geweest. Nog steeds is er goed rendement te behalen met de verhuur van uw woning in Rotterdam.

Het geld op uw spaarrekening levert ook niets meer op en moet u direct aanzienlijk afrekenen aan de belastingdienst.

Mocht u twijfelen en uw mogelijkheden op gebied van het verhuren van uw woning willen bespreken dan nodigt Domica Rotterdam u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken.

Zo kan Domica Rotterdam u een richtprijs geven wat uw woning op kan brengen aan huurprijs, u adviseren op welke doelgroep u zich zou moeten richten ( met name de expat markt trekt sterk aan) en wat daarvoor nodig is om een goed rendement in de verhuur te behalen. Mocht u dan uw woning willen verhuren via Domica Rotterdam zal er een medewerker langskomen om de woning te bekijken en eventuele aanpassingen aan de woning met u door te nemen. Ons advies is vrijblijvend en geheel op basis van No Cure No Pay zorgt Domica voor een goede huurder van uw vastgoed

Ook krijgt u een compleet advies over gemeubileerd of gestoffeerd verhuren en zal er uiteraard ook goed naar uw wensen geluisterd worden, het is en blijft uw woning.

Vervolgens zal er een professionele fotograaf langskomen om professionele foto’s van uw huurwoning te maken. Er wordt een goede tekst als objectinformatie gemaakt en uw woning zal op 32 nationale en internationale websites te bewonderen zijn.

Domica Rotterdam zal vervolgens een goede huurder voor u selecteren en deze huurder grondig voor u screenen zo doen wij onder andere een ID check, arbeidscontract controle, werkgeversverklaring controle, verhuurdersverklaring controle, controle loonstroken, credit check, social media check, controle zwarte lijst (van malafide huurders).

Kortom Domica Rotterdam doet er van alles aan om te zorgen dat u een goede en betrouwbare huurder in de arm neemt. Tijdens dit gehele proces wordt u op de hoogte gehouden van alle vorderingen en ontwikkelingen rondom de verhuur van uw woning.

Domica Rotterdam is uw professionele partner in de verhuur van uw woning of appartement en dit alles op basis van No Cure No Pay.

Dankzij de ruime ervaring en de goede scholing van de werknemers van Domica Rotterdam kunnen zij u van deskundig advies voorzien en u snel helpen aan een goede en betrouwbare huurder.

Onze werknemers staan u altijd vriendelijk te woord en helpen u graag verder mocht u vragen hebben.


EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Rotterdam

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5158271/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 02-04-17
  • Adverteerder Domica Rotterdam
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-07-2013
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon 0107640512
  • Gezien 33 x
  • Snelcode info 7346720

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.