Snel een huurwoning of huis nodig in Rotterdam ?

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
02-04-17
adverteerder
Domica Rotterdam
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
0107999098
gezien
20 x
snelcode info
7347309

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Makelaars en Taxateurs

OMSCHRIJVING:

Zoekt u snel een woning , kamer of Studio in Rotterdam ?

Schrijf u dan gratis in bij Domica Rotterdam. U zal dan automatisch op de hoogte worden gehouden van het nieuwste woningaanbod. Als eerste word u geïnformeerd over het nieuwste woningaanbod.

Domica als Aanhuurmakelaar:

Als u bij Domica Rotterdam een zoekopdracht doorgeeft, ondersteunen en begeleiden wij u bij het zoeken tot we de woning hebben gevonden die bij u past. Wij hebben exclusief woningaanbod en goede contacten dankzij jarenlange ervaring.  Naast het aanbod vanuit het Domica bestand bieden wij u ook woningen vanuit ons stilleverhuur bestand, woningen van woningbouw coöperaties en vele vastgoedbeleggers in Rotterdam. Wij doorzoeken daarbij de huurwoningmarkt voor u. Domica doet dit op basis van No Cure No Pay

Als de geschikte woonruimte is gevonden begint de bemiddeling. Om voor u een zo gunstig mogelijke huurovereenkomst te regelen, zullen wij in onderhandeling gaan met de verhuurder. Daarbij werken wij uitsluitend in uw belang. U betaalt ons pas als u een huurovereenkomst heeft waarin u uzelf helemaal in kunt vinden.
Wilt u meer informatie over een zoekopdracht waarbij Domica Rotterdam uw aanhuurmakelaar wordt ? Bel dan nu naar Domica Rotterdam

EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Rotterdam
 ● Type: Huur- of Verhuurbemiddeling

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5158603/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

Deel deze advertentie met:
|