rubber tegels 50x50x2,5cm 30m2 nieuw

prijs
€ 4,95
datum plaatsing
04-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
Kevin bij Rubberdeal
type
aangeboden
adverteert sinds
16-02-2016
plaatsnaam
Sittard-Geleen
telefoon
0464583002
gezien
1 x
snelcode info
6866179

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

100 (25m2) zwart RUBBER TEGELS 50x50x2,5cm NIEUW 4.95 per stuk afhalen.

Rubber tegels zijn milieuvriendelijk EUROPEES geproduceerd en 100% gerecycled. Te gebruiken op bijvoorbeeld uw balkon, tuin, terras, onder de jacuzzi, zwembad, speeltoestellen, in de paardenstallen, garage, fitness etc.
Deze rubberen terrastegel/speelplaatstegel heeft een onderlaag met blokkentextuur waardoor het uitstekend water kan afvoert. Dit zorgt er voor dat de rubberen tegels eenvoudig water door laten en dus tegen een hevige regenbui kunnen. Wij adviseren de terrastegels op een vlakke ondergrond te leggen, om te voorkomen dat er oneffenheden ontstaan.

Er zijn een paar kleine verschillen tussen Speelplaatstegels en terrastegels. Speelplaatstegels bieden bescherming tegen verwondingen en letsel en worden daarom ook wel veiligheidstegels genoemd. Als de valhoogte niet van belang is, worden veelal terrastegels gebruikt. Terrastegels hebben in tegenstelling tot onze speelplaatstegels geen pen/gat verbinding. Dat wil zeggen dat ze niet met pennen aan elkaar vast worden gelegd. Wij hebben ook de dikkere 3 cm tegels met pen/gat verbinding in het assortiment. De pluggen zijn dan met 4 stuks per tegel standaard.
Toepassingen
Het plaatsen van de rubberen tegels gaat snel. Als de tegels op een vlakke ondergrond geplaatst worden zullen ze het beste resultaat geven. Daarnaast beschikken de tegels over een lange levensduur. Kortom, de rubberen tegels vormen een kosteneffectieve oplossing voor tuin, (dak-) terrassen, galerijen en balkons. De terrastegels zijn eenvoudig te snijden. Zo kunt u ze simpelweg aanpassen aan de betreffende oppervlakten of omtrek van bijvoorbeeld terrassen. Wij verkopen tegels in verschillende kleuren en maten en zelfs met gras, (de kunstgrastegel). De terrastegel geeft uw (dak) terras een prachtige uitstraling. Dat is de reden dat wij veel leveren aan verzorgingstehuizen, revalidatiecentra en recreatieve voorzieningen, fitnesscentra, scholen.
De daken worden door de terrastegels beschermd en zorgen voor een mooi antislip oppervlak.
Een groot bijkomend voordeel is dat ze direct op PVC, beton, zink of bitumen dakbedekking kunnen worden gelegd. Ofwel, een onderlaag is dus in veel gevallen niet nodig. Dat maakt de terrastegels ideaal voor een dakterras of looppaden op daken. Rubberen tegels hebben slechts een gewicht van circa 18,95 kg/m². Houdt u er rekening mee dat de kleur van de tegel kan vervagen door het belopen van de tegels en weersinvloeden.

Overig
Naast de rubberen tegels voor terrassen bieden tevens een groot assortiment veilige, schokabsorberende speelplaatstegels en gras tegels. Ook deze rubber producten absorberen water uitstekend. Alle tegels hebben wij in verschillende afmetingen en kleuren.
Natuurlijk is een lichte afwijking in materiaalkleur van de terrastegels is mogelijk, aangezien het een gerecycled product is.
De voordelen op een rij:
De rubberen tegels zijn milieuvriendelijk
geproduceerd, ze zijn 100% gerecycled; De rubberen tegels zijn vervaardigd uit rubbergranulaat en bindmiddelen van topkwaliteit waardoor de geluiddempende werking en isolatie superieur te noemen is;
Het plaatsen rubberen tegels is eenvoudig en bovendien hebben ze een zeer lange levensduur;
De blokkentextuur aan de onderkant van de rubberen tegels zorgt voor een goede afvoer van water en een prima verluchting zodat schimmels en vochtophoping geen probleem vormt;
De rubberen tegels zijn eenvoudig zelf te snijden met een scherp (Stanley) mes;
Met een gewicht van circa 18,95 kg/m² zijn de rubberen tegels licht te noemen;
Rubberen tegels werken geluiddempend, isolerend, verluchtend en zijn kindvriendelijk;
Rubberen tegels zijn onderhoudsvriendelijk, vorstbestendig en hebben een antislip werking.

Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven in Nederland en België. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of een prijs voor rubberen tegels of rubberen gras tegels voor uw situatie!

Deel deze advertentie met:
|