stickers voor echte bloemen

prijs
€ 0,50
datum plaatsing
24-07-11
conditie
gebruikt
adverteerder
Grant Zaklarjan
type
aangeboden
adverteert sinds
17-08-2011
plaatsnaam
Geleen
telefoon
n.v.t.
gezien
153 x
snelcode info
914279

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Met onze unieke stickers kunt u zelf uw wens op een enkel bloemblaadje aanbrengen. Zo kunt u uw geliefde, familie, vrienden of relaties op een heel bijzondere manier verrassen.Opschriften als "Ik hou van jou", "Trouw met mij", "Beterschap" etc. Elke tekst is mogelijk.
Leuk om te geven, fijn om te krijgen.'Sprekende bloemen' geeft een gevoel van natuurlijkheid en maakt uw boeket uniek.
Zij helpen u uw liefde te bekennen, vergiffenis te vragen of uw dankbaarheid te uiten. Hoe de sticker aan te brengen? Voor het beste resultaat kiest men bloemen met lichte kleuren. Wit, geel, lichtgeel, roze, lichtroze en lichtgroen, lila.Donkere kleuren vervagen het contrast.Mits op de juiste manier aangebracht is het in minder dan 20 seconden voor elkaar.De sticker is gemaakt van een z??r dunne zelfklevende folie op een papieren ondergrond met afgeronde randen.Uitsluitend met drogen handen werken!? ? Met de duim, niet met de nagel, de folie loshalen.? Plak de folie voorzichtig, licht drukkend, op het bloemblaadje.? Dan sticker licht bevochtigen met water en afdrogen met zachte doek.De folie vloeit samen met de textuur van het blad en wordt volledig onzichtbaar. Alleen de tekst is zichtbaar. Omdat niet iedereen meteen een expert is worden bij de eerste bestelling 1-stickers gratis bestelling 3-stuks.
Het is ook mogelijk om een afbeelding, bijv. een hartje of een engel of zelfs een bedrijfslogo in bloemsticker te maken. Heeft u een speciale wens voor een speciale gelegenheid, of een eigen ontwerp?Neem contact met ons op zodat wij ook u tot onze tevreden klanten kunnen rekenen.

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|