Actis TRISO LAINE MAX 160 x 1000 cm.

prijs
€ 22,89
datum plaatsing
23-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
De BouwDiscounter
type
aangeboden
adverteert sinds
16-12-2013
plaatsnaam
Drachten
telefoon
0852103699
gezien
21 x
snelcode info
3312560

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Doe-het-zelf en Verbouw > Isolatie en Afdichting

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Retourbeleid: 14 dagen
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 9.95
 ● Levertijd (in dagen): 3-6 werkdagen

OMSCHRIJVING:

TRISO-LAINE is de enige multireflecterende isolatie van ACTIS die rechtstreeks op het dakbeschot kan worden toegepast zonder regel werk daaronder. De verwerking dient verticaal te gebeuren, met de wol naar de binnenzijde. ‚- Zorg ervoor dat de isolatie ter hoogte van de nokbalk en de aansluitingen op de andere wanden doorloopt. ‚- Bevestig verticaal de stoflatten van minimaal 30mm dik (zorg voor voldoende ruimte tussen de isolatie en de panlatten) op desgewenste h.o.h. afstand waarna de panlatten horizontaal daaroverheen bevestigd worden op desgewenste afstand. Actis bestaat uit meerlaagse isolatiefolie Belangrijk: Cre‚àö¬¥er een minimale luchtspouw van 20mm tussen de bovenkant van de isolatie en de onderkant van de panlatten (houdt rekening met ‚Äö√Ñ√∫opbollen‚Äö√Ñ√π van het product), (conform de Franse Normen DTU reeks 40), en zorg voor een goede ventilatie van deze spouw (ventilatiepannen, geventileerde nok, openingen onderaan bij de goot). De plaatsing van de dakbedekking dient te gebeuren volgens de regels van de kunst en moet worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel, conform de geldende regelgeving en volgens de voorschriften van de fabrikanten. Buitenfolie ‚- De isolatie op het dakbeschot uitrollen en vervolgens om de 50 mm aan de rand vastnieten. ‚- Om vanaf de eerste baan een goede waterdichtheid bij de randaansluitingen te waarborgen: - Ter plaatse waar de aansluiting komt met de tweede baan de zwarte toplaag iets optillen. - De tweede baan onder de zwarte folie van de eerste baan plaatsen en vastnieten op dakbeschot. - De zwarte folie van de eerste baan over de zwarte folie van de tweede baan leggen. - De verbinding van de 2 zwarte folies afdekken met ISODHESIF-LAINE tape.

 

Het product verwerkt met twee luchtlagen aan weerszijden, op een stenenmuur van 120mm en afgewerkt met een 15mm gipsplaat. (Certificate No.CTA 020/09/AER) Gerealiseerde energiebesparing is vergelijkbaar met 244mm minerale wol.


EXTRA KENMERKEN:
 ● Merk: Actis
 ● EAN (artikel code): 3570432241571
 ● SKU (eigen artikel code): 21981002
 ● Dikte: Minder dan 4 cm
 ● Materiaal: Overige materialen
 ● Type: Dakisolatie

ADVERTEERDER:
Naam: De BouwDiscounter
Tel: 0852103699
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2900918/ko

De grootste online bouwmaterialen specialist, voor klusser en proffesional.

Deel deze advertentie met:
|