Startende Agile testspecialist bij Cerios

JouwICTvacature.nl

Cerios


Ben jij een agile testspecialist met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Cerios vind je ervaren enthousiaste collega’s, maken we graag tijd voor kennisdeling en bieden we je mooie uitdagende projecten.
-je hebt een HBO of WO opleiding succesvol afgerond
-je wilt je ontwikkelen als (systeem)tester en/of ontwikkelaar
-certificaten en/of ervaringen met TMap Next, ISTQB en/of Scrum zijn een pré
-je beheerst één of meer tools voor regressie- en services testen en hebt hier projectervaring mee opgedaan
-je kunt testcases bedenken en vervolgens zelf automatiseren
-je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
-je denkt mee met de opdrachtgever, bent resultaatgericht, initiatiefrijk, ervaren en vakinhoudelijk sterk. Bovenal ben je communicatief en sociaal zeer vaardig. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent gericht op groei, zowel op het professionele als het persoonlijke vlak. Je bent daarbij nieuwsgierig, zelflerend en proactief.Cerios biedt een uitdagende werkomgeving met grote diversiteit onder klantopdrachten en collega’s. We motiveren elkaar om ons op persoonlijk vlak en in ons vakgebied te ontwikkelen. Bij Cerios word je gecoacht om je eigen richting te kiezen. Je krijgt ruimte en ondersteuning voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. We hebben diversiteit in opdrachten en bieden veel opleidingsmogelijkheden. Op onze maandelijkse meetings bespreken we vakontwikkelingen en overleggen over onze opdrachten. Met regelmaat organiseren we kennissessies om met klanten de trends in ons vakgebied te bespreken. We hebben veel kennis in huis en staan altijd open voor nieuwe ideeën. Zo heeft Cerios een interne leergang testautomatisering, java software development, agile testen en continuous delivery. Daarnaast bieden we goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden, een compacte organisatie met korte lijnen en leuke social events./>


Locatie: BAARN

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/13280564/jouwictvacature-nl-startende-agile-testspecialist-bij-cerios-baarn
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 25-06-18
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder JouwICTvacature.nl
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 12-07-2018
  • Plaatsnaam Soest / Baarn / Eemnes
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 19070807

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.