Sieradendoos Stackers Soft Pink mini top

Kleding en Accessoires > Sieraden en Accessoires > Kindersieraden

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 3.9

OMSCHRIJVING:
Cre er de perfecte sieradendoos
De Stackers sieradendoos lijn mini bestaat uit drie verschillende sieraden casettes, waarvan een met een deksel en is ten alle tijden uit te breiden met losse elementen. De buitenzijde van deze Stackers sieradendoos mini is in een zachtroze kleur uitgevoerd aan de buitenzijde en de binnenzijde is afgewerkt in een lichtgrijze kleur met lichte stipjes


 ● Dit is de topper met deksel die sluit d.m.v. een RVS drukker waarin de merknaam Stackers is gegraveerd. Het interieur van deze Stackers sieradendoos bestaat uit drie vakken, waarvan een vak voorzien is van een ringendisplay. Begin met deze sieradendoos topper en breid deze uit met de losse lades die het beste bij uw sieradencollectie past.


Sieradendoos Stackers afmeting:
18 x 12.5 x 4 cm


ADVERTEERDER:
Naam: SieradenPiazza - Online zilver juwelier
Tel: 06-22440831
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4801740/ko

 Sieraden Piazza uw online zilver juwelier! Op ons winkelplein, aangesloten bij webshop Keurmerk, vind u een uitlopend assortiment zilveren sieraden zoals kettingen, armbanden, ringen, oorbellen, hangers, beads, bedels en aanverwante producten. Een greep uit onze merken; ELLE, JEH, Stones in Style, Newave by Charizzma, Biba Beads en Larenza Bedels en Charms.
Trendy zilveren sieraden, exclusief bijoux en juwelendozen by Sieraden Piazza - online webshop 24 uur per dag - 7 dagen per week

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice