Honingbessen, de Siberische blauwe bosbes!

prijs
€ 3,75
datum plaatsing
02-05-17
conditie
nieuw
adverteerder
Richard
type
aangeboden
adverteert sinds
26-02-2016
plaatsnaam
Venhuizen
telefoon
06-13795634
gezien
7 x
snelcode info
6881835

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Lonicera serulea kamtschatica is een nieuwe blauwe bes met grote ovale donkere blauwe bessen!
Eén van de beste bessen die er zijn momenteel, deze vruchten zijn o.a. vitaminen rijker dan levertaan…
Kind vriendelijk plantje voor in elke tuin!

Kamtschatica bessen is langlevende struik groeit tot 1,8 m, een bolvormige, compacte groeiwijze. Het heeft een decoratieve waarde: een mooie rijke bloei (goudgeel) begin april, opzichtig, hangende bessen tijdens het oogsten van fruit, donkergroene bladeren dicht tot begin oktober, van nature geconcentreerd tijdens de bladloze stengels. Honingbessen zijn zeer goed bestand tegen vorst, -65 ° C, en bloemen wel tot -10  C. In onze klimatologische omstandigheden bloeit hij al in de eerste helft van maart. Bestoven door hommels. Bessen rijpen in een paar weken, meestal half mei aan de planten afhankelijk van het weer, want dit kan ook eerder zijn! De Honingbes vruchten zijn de eerste vruchten die geplukt kunnen worden in het voorjaar niet de aardbei wat velen denken...

Vlezige vruchten, langgerekte, cilindrische vorm, kleur blauw-violet met een wasachtige Bloom, sappig, smakelijk en zoet. Bessen zijn een bron van biologisch actieve stof is bij voorkeur die het menselijk lichaam. Ze hebben ook kenmerken van de algemene versterking, antiseptisch, te helpen bij de behandeling veel ziektes en ontgiften van het lichaam van zware metalen verbindingen. Ze bevatten vele gunstige natuurlijke lichaam elementen (magnesium, natrium, kalium, calcium, fosfor) en sporenelementen (mangaan, koper, bar, silicium, borium, jodium). Vruchten hebben een hoog gehalte aan droge stof (19%), bevatten suiker - tot 21% - vooral glucose - 75% sucrose - 11,4% in minder fructose, galactose, rhamnose. De vers fruit zijn ook significante hoeveelheden dieetproducten zoals sorbitol en inositol.
De bovengenoemde stoffen zijn van groot belang bij het voorkomen van kanker, hart- en vaatziekten en diabeten werkt als een rem op de ontwikkeling van het virus en bacteriën, dus het wordt toegediend met verkoudheid, griep en keelontsteking.

Lonicera is een tweehuizige plant, wat betekent dat er kruisbestuiving plaats moet vinden voor een optimale bevruchting van de planten. Planten zijn bladverliezend.

Planten staan in een 11 cm. potje zijn vertakt.
Ideaal om nu direct te planten en zo geniet u komend jaren van deze heerlijke vruchten.

Deze soorten zijn bijna nergens ergens anders te koop of u krijgt vaak een wilde variant waar bijna geen vruchten aan komen. Wij hebben momenteel 48 soorten staan o.a.
Honingbes soorten; Nimfa, Leningradzki Olbżym, Sinogłaska, Niebieski Wereteno, Wojtek. Dlinnoplodna, Jolanta, Blue Pacific, Morena, Borealis, Aurora enz.

Prijs is €.3,75 per stuk (potje 9 cm) 20/30 cm. met foto etiket. 10 stuks €.35,00 en 50 stuks €.160,00
Prijs is €.6,95 per stuk (potje 17 cm)60/70 cm. met foto etiket. 10 stuks €.64,00
U krijg dit voorjaar al redelijk wat vruchten van deze grotere planten. Wij hebben ook hele grote planten staan van 1.20/1.50 m. hoog en breed, aantal vruchten per plant is 8-12 kg.


Bij elke bestelling voegen wij een uitvoerige informatie toe over het kweken en behandelen van de plantjes. Ook geven wij u diversen tips met wat je allemaal kunt doen om een mooie plant in de tuin te hebben.

Honingbessen hebben een bron van biologisch actieve stof die heel goed is bij voorkeur voor het menselijk lichaam. Ze hebben ook kenmerken van de algemene versterking, antiseptisch, te helpen bij de behandeling veel ziektes en ontgiften van het lichaam van zware metalen verbindingen. Hebben een goede invloed hebben op de flexibiliteit van capillairen en de gezichtsscherpte.

Vruchten kunnen heel goed worden ingevroren en zijn perfect voor o.a. dessert en melk en vruchtensappen.
Fruit bessen-Kamtschatica hebben niet alleen smaak maar ook veel gezonde eigenschappen. Ze kunnen rauw gegeten worden in salades, taarten, knoedels, of als aanvulling op desserts.

Wij adverteren vanuit Nl. 100% garantie op al onze planten die wij versturen!
Ook voor grotere aantallen. Wij geven u de juiste en uitgebreide uitleg over het planten en bemesting. Volledige begeleiding resultaat gericht. Wilt u een soorten lijst ontvangen met alle soorten kleinfruit en grootfruit wat wij aanbieden, dan graag even mailen naar ons.

Neem contact op met ons hierover.
Zie ook onze andere aanbiedingen over zachtfruit!

Deel deze advertentie met:
|