Appelbessen Aronia bessen meest gezonde vrucht

prijs
€ 2,95
datum plaatsing
02-05-17
conditie
nieuw
adverteerder
Richard
type
aangeboden
adverteert sinds
26-02-2016
plaatsnaam
Venhuizen
telefoon
06-13795634
gezien
1 x
snelcode info
6881840

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Aronia de Appelbes in Nederland genoemd. Je hebt de zwarte Appelbes (Aronia melanocarpa) met zwarte bessen, de rode Appelbes (Aronia arbutifolia) met rode bessen en de gewone Appelbes met grijs zwarte bessen.
Appelbes bloeit met witte of bleek rose bloemen in april/mei
grote bessen rijpen vanaf augustus tot oktober eetbare rode of zwarte bessen. Het blad van de appelbes kleurt in de herfst naar geel, rood en purper door elkaar, een echte mooie herfst kleur.

Alle appelbessen groeien bij voorkeur op vochtige tot natte plaatsen, al verdragen ze tijdelijke droogte goed. Het zijn drachtplanten, die veel nectar leveren, en onder meer door honingbijen goed bezocht worden. De bessen worden graag gegeten door vogels. De bessen zijn ongeveer zo groot als bosbessen. De smaak lijkt op die van braam met een sterke wrange nasmaak, die echter verdwijnt door deze eerst te koken.
Appelbessen worden 2-3 meter hoog als struik. De takken hebben geen stekels/doorns en dus echt heel kindvriendelijk. Planten winterhard tot – 25, groeien het best in de volle zon en geven dan ook mooie vruchten.

Prijs is €.2,95 per stuk (potje 11 cm.)30 cm lang 1-2 tak met foto etiket. 15 stuks voor €.39,95 en 50 stuks €.130,00
Grotere pot van 2 liter kosten €.5.95 mooie planten met 3-4 takken 50/70 cm. lang. 10 stuks voor €.55,00
Afhalen contante betaling, bij verzenden (verzend kosten) eventueel bezorgen is mogelijk bij grote aantal. Verzendkosten zijn 6,95 en voor België 9,95 tot 30 kg.
Besteld u meer dan 100 plantjes betalen wij de verzendkosten. Wij hebben grote aantallen op voorraad staan.
Bij elke bestelling voegen wij de uitvoerige informatie toe over het kweken en behandelen van de plantjes met diversen tips hierbij wat je allemaal kunt doen om een mooie plant in de tuin te hebben.
Wij kunnen deze plantjes ook leveren met mooie foliehoes om zo als cadeau te geven (hoes = €.0,75 per stuk)
Soorten:
Nero > grote opbrengst van grote sappige, zoete vruchten, zwarte vruchten.
Viking > compacte groeier grote opbrengst van zoet zwarte vruchten.
Galicjanka > compacte groeier grote opbrengst zoet zwarte vruchten.
Aron > compacte groeier grote opbrengst zoet rode vruchten.
Mandschurica > compacte groeier grote opbrengst zoet zwarte vruchten.
Erecta > compacte groeier grote opbrengst zoet rode vruchten.

Aronia bessen zijn hoger in antioxidanten dan bramen, bosbessen, kersen, veenbessen, frambozen en andere vruchten. Aronia is de nieuwe 'superfood. "Vandaag de gezondheidsbewuste koks beginnen te Aronia bessen bevatten. Enkele vrucht heeft genoeg geneeskrachtige eigenschappen dat vooral wordt gebruikt door mensen met een hoge druk, effectief te verlagen, onder meer door het verwijderen van cholesterol uit slagaders. De inhoud van anthocyanen, deze antioxidant vruchten zijn tegen het verminderen van de bijwerkingen van geneesmiddelen gebruikt bij de behandeling van kanker, de zuivering van het lichaam van schadelijke stoffen en het verminderen van onnodige nerveuze spanning. Het is ook een waardevolle bron van vitaminen A, C, E, PP en B-vitaminen bevat veel koolhydraten, organische zuren, en sporenelementen. Aronia bessen helpen om hart- en vaatziekten te voorkomen. Zoals krachtige antioxidant, ze verminderen de oxidatieve stress, vrije radicalen te elimineren, en kan vertragen het verouderingsproces. De studies hebben aangetoond dat anthocyanen-rijke vruchten de eerste keuze in anti-mutageen, kanker voeding moet worden. Aronia afvallen is een rijke bron van natuurlijke vezels, nog steeds rijk aan anthocyanen!

Plant deze bes nu nog in uw tuin dan heeft u er het volgende voorjaar jaar al een smaakvol plezier van!

Wij adverteren vanuit Nl. 100% garantie op al onze planten die wij versturen!
Ook voor grotere aantallen. Wij geven u de juiste en uitgebreide uitleg over het planten en bemesting. Volledige begeleiding resultaat gericht. Wilt u een soorten lijst ontvangen met alle soorten kleinfruit en grootfruit wat wij aanbieden, dan graag even mailen naar ons.

Neem contact op met ons hierover.
Zie ook onze andere aanbiedingen over zachtfruit!

Deel deze advertentie met:
|