Bosaardbeien super heerlijke kleine aardbeitjes.

prijs
€ 0,75
datum plaatsing
04-07-17
conditie
nieuw
adverteerder
Richard
type
aangeboden
adverteert sinds
26-02-2016
plaatsnaam
Venhuizen
telefoon
06-13795634
gezien
1 x
snelcode info
7314896

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Bosaardbeien ook vaak Alpine aardbeien genoemd (Fragaria vesca). Deze aardbei plantjes geven gemiddeld 150-300 of zelfs meer vruchtjes per seizoen. De bos-aardbei is een echte heerlijke sappige en aromatische aardbei.
Past in elke tuin of op balkon. Een mooi kind vriendelijke plantje die zeer veel vruchten geeft.

Het is een zelf bestuivende doordragende aardbei en goed resistent tegen ziektes. Deze soorten geven kleine vruchten van 20/25 mm. groot. Vruchten zijn heerlijk en geven een zeer aromatische geur af, maar zijn vooral ook sappig en friszoet van smaak. Wij hebben niet alleen de rode maar ook de gele bosaardbei met echt heerlijke zoet sappige vruchten, bijna zoeter als een lolly! Het blijft een klein plantje die op elke gewenste plek in de tuin wel groeit. Babylon is een nieuwe (echte) hangende rode bosaardbei die heerlijke vruchten geeft.
Dit soort is ideaal voor in hangpot of balkonbak te plaatsen omdat het veel uitloper geeft waaraan nieuwe vruchten komen. De bos aardbei vruchten zijn ook heerlijk o.a. in de yoghurt, vruchten salade of taart van te maken!
Soorten;
Rode aardbeien zoals Babylon® Hangende (geschikt voor hangpot) en Red Diamond®
Gele aardbeien zoals Yellow Queen® Niet alleen de rode maar ook de gele bosaardbei met echt heerlijke zoete sappige vruchten, bijna zoeter als een lolly! Het blijft een klein plantje die op elke gewenste plek in de tuin wel groeit. Babylon is een nieuwe (echte) hangende rode bosaardbei die heerlijke vruchten geeft.
Dit soort is ideaal voor in hangpot of balkonbak te plaatsen omdat het veel uitloper geeft waaraan nieuwe vruchten komen. De bos aardbei vruchten zijn ook heerlijk o.a. in de yoghurt, vruchten salade of taart van maken!

Wist u dat de bosaardbei een hele gezonde plant is!
Ze zijn licht laxerend, en zijn rijk aan ijzer, en vitamines A en C, looistoffen en mineralen. Bosaardbeien zorgen voor wittere tanden, en gaan tandsteen tegen. Alpine aardbeien blad en vruchten zijn heel gezond, hebben veel vitaminen C en een goede medische werking op bloed, nier en maagproblemen. Vruchten om te eten en het blad voor een heel gezonde thee van te maken!

Deze aardbei is tweeslachtig, meerjarig en groeit goed in humusrijke, vruchtbare grond. De grond mag niet te droog zijn maar in de winter ook zeker niet te nat. Niet alleen in de volle zon maar ook half schaduw groeien deze plantjes heel goed. Deze aardbeien zijn zeer goed vorst bestendig tot - 25.

Plantjes zijn mooi door-wortelt, vrij van virussen en andere ziektes.
Wij hebben 3 soorten speciale bosaardbeien namelijk een rode (Red Diamond) de gele (Yellow Queen) en een rode hangende bosaardbei Babylon.

Prijs per stuk is maar €.0,75 - €.0.90 voor jonge plantjes en plantjes die in 11 cm. potje staan kosten €.1,95 en
15 stuks voor €.25.00 en 50 stuks €.80.00
Afhalen contante betaling, bij verzenden (verzend kosten) eventueel bezorgen is mogelijk bij grote aantal. Verzendkosten zijn 6,95 en voor België 9,95 tot 30 kg.
Besteld u meer dan 75 plantjes betalen wij de verzendkosten.
Bij elke bestelling voegen wij de uitvoerige informatie toe over het kweken en behandelen van de plantjes.

Wij adverteren vanuit Nl. 100% garantie op al onze planten die wij versturen!
Ook voor grotere aantallen. Wij geven u de juiste en uitgebreide uitleg over het planten en bemesting. Volledige begeleiding resultaat gericht. Wilt u een soorten lijst ontvangen met alle soorten kleinfruit en grootfruit wat wij aanbieden, dan graag even mailen naar ons.

Neem contact op met ons hierover.
Zie ook onze andere aanbiedingen over zachtfruit!

Deel deze advertentie met:
|