DG087*6p. luxe appartement in coulissen landschap

prijs
€ 210
datum plaatsing
15-08-12
adverteerder
Heeftualgeboekt
type
aangeboden
adverteert sinds
30-10-2012
plaatsnaam
Steenwijkerwold
telefoon
0521587300
gezien
50 x
snelcode info
1711667

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dit zeer luxe appartement is gelegen in een schitterende, echt achterhoeks coulissen landschap. Verspreidde stukken bos, houtwallen, mooie doorkijkjes, en vescholen zandpaden wisselen elkaar in hoog tempo af. Wandelen, fietsen, ruimte en gezelligheid zijn hier de steekwoorden welke hier van toepassing zijn. Het appartement is gebouwd in een voormalige boerderij welke geheel is verbouwd en als zodanig geen dienst meer doet. Alle karakteristieke eigenschappen van een achterhoekse boerderij zijn echter wel bewaard gebleven. Leuke uitvalsbasis voor een bijzondere vakantie!

U kunt dit mooie vakantiehuis online boeken door gebruik te maken van de link naar onze website of te surfen naar: en aan de linkerzijde de huiscode DG087 in te vullen.
De aangegeven prijs is op basis van een midweek in januari 2012, kijk op onze website voor actuele beschikbaarheid en prijzen voor midweken, weekenden en weken in de rest van het jaar.?? ??


Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/638691


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
...ver weg of dichterbij...