DG137*5p. bungalow in Garderen

prijs
€ 130
datum plaatsing
15-08-12
adverteerder
Heeftualgeboekt
type
aangeboden
adverteert sinds
30-10-2012
plaatsnaam
Steenwijkerwold
telefoon
0521587300
gezien
44 x
snelcode info
1711765

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dit niet al te grote gezellige familie park is een rustig, ruim opgezet bungalowpark vlakbij het Veluwse dorp Ermelo. Op het park staan 21 bungalows geschikt voor 4, 6, 8 en 10 personen. Het is echt een park voor de rustzoeker en dus autovrij. Tegenover het park begint een bos welk zich uitstrekt van Ermelo, Putten en Voorthuizen aan toe. Achter het park ligt een uitgestrekt heideveld met zandafgravingen. Kortom dit bungalowpark is een prima startpunt voor talloze fietstochten en wandelingen. De directe omgeving van dit park biedt u gezellige plaatsjes met restaurantjes, markten, atractieparken, subtropisch zwembad, musea en nog veel meer om het u tijdens uw vakantie naar de zin te maken.

U kunt dit mooie vakantiehuis online boeken door gebruik te maken van de link naar onze website of te surfen naar: en aan de linkerzijde de huiscode DG137 in te vullen.
De aangegeven prijs is op basis van een midweek in januari 2012, kijk op onze website voor actuele beschikbaarheid en prijzen voor midweken, weekenden en weken in de rest van het jaar.?? ??


Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/639091


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
...ver weg of dichterbij...