Dg242*10p. Bungalow + beautycentrum in Zuidwolde

prijs
€ 650
datum plaatsing
15-08-12
adverteerder
Heeftualgeboekt
type
aangeboden
adverteert sinds
30-10-2012
plaatsnaam
Steenwijkerwold
telefoon
0521587300
gezien
59 x
snelcode info
1711802
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Tien hectare bos. Ooievaars als buren. Een glimp van dassen, ree?n, steenmarters en salamanders. Voor wie er de tijd voor neemt... Een zee van natuur. Een oase van rust. En in die oase vindt u dit bungalowpark. Hier bent u even weg van de drukte van alledag. Omringd door het prachtige Drentse land kunt u heerlijk ontspannen en genieten van warme gezelligheid en huiselijk comfort. Onze bungalows en voorzieningen zijn er helemaal op ingericht om het mogelijk te maken dat u hier die vakantie gaat vieren, waar u zo aan toe bent. Deze 10 pers. bungalow is comfortabel en gezellig. U zult zich er vast en zeker meteen thuis voelen. De ligging van het huis is dusdanig dat ze u zowel de mogelijkheid geeft te genieten van het contact met uw buren, als van de beslotenheid en intimiteit van uw eigen gezelschap. Ze zijn rolstoelvriendelijk ingericht en bieden u de luxe die u van thuis gewend bent. Elke slaapkamer heeft zijn eigen wasgelegenheid. Verder vindt u in de bungalow een televisie, radio, telefoon en een keuken. De bungalow is voorzien van 1-persoons dekbedden.

U kunt dit mooie vakantiehuis online boeken door gebruik te maken van de link naar onze website of te surfen naar: en aan de linkerzijde de huiscode DG242 in te vullen.
De aangegeven prijs is op basis van een midweek in januari 2012, kijk op onze website voor actuele beschikbaarheid en prijzen voor midweken, weekenden en weken in de rest van het jaar.?? ?


Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/639609


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
...ver weg of dichterbij...