DG128*64p. grote groepsaccommodatie in Vierhouten

prijs
€ 1.558
datum plaatsing
15-08-12
adverteerder
Heeftualgeboekt
type
aangeboden
adverteert sinds
30-10-2012
plaatsnaam
Steenwijkerwold
telefoon
0521587300
gezien
56 x
snelcode info
1717856
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Deze accommodatie is uniek qua karakter met zijn openluchttheater en sfeervolle "monumentale buitenkant" binnen vindt u een gezellige recreatieruimte, een open keuken, een bar en 3 toiletten. In de rand van het bos staan 8 blokhutten cirkelvormig opgesteld zodat de privacy optimaal is. Middenop het speelveld is een kampvuurplaats. Deze accommodatie is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld koren die aansluitend op een weekendje weg een concert zouden willen geven! Naast het huis staan de acht blokhutten. Het Valkennest biedt uitkijk op een openluchttheater met plaats voor 350 personen. Door de trapsgewijze bouw zijn er twee openluchtpodiums. In het midden op het laagste punt is een kampvuurplaats. Het Valkennest is een rijksmonument. slaapzakken dienen zelf meegebracht te worden.

U kunt dit mooie vakantiehuis online boeken door gebruik te maken van de link naar onze website of te surfen naar: en aan de linkerzijde de huiscode DG128 in te vullen.
De aangegeven prijs is op basis van een midweek in januari 2012, kijk op onze website voor actuele beschikbaarheid en prijzen voor midweken, weekenden en weken in de rest van het jaar.?? ??


Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/639036


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
...ver weg of dichterbij...