DG165*12p. bungalow midden in de natuur

prijs
€ 510
datum plaatsing
15-08-12
adverteerder
Heeftualgeboekt
type
aangeboden
adverteert sinds
30-10-2012
plaatsnaam
Steenwijkerwold
telefoon
0521587300
gezien
46 x
snelcode info
1718067
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dit verblijf (3 geschakelde bungalows met tussendeur) is gelegen op een park wat is gelegen in Zuidwest Drenthe bij het nostalgische drenthse dorp Havelte. Een gebied met bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Schilderachtige dorpen als Havelte, Dwingeloo, Ruinen en Vledder met Saksische boerderijen tussen oude bomen.

Havelte kent de gemoedelijke sfeer die kenmerkend is voor dorpen in Drenthe. Wat is er zoal in de buurt van het park te doen? De havelter hunnebedden die een bezoekje zeker waard zullen zijn al was het alleen al om de schitterende locatie waar ze zich bevinden!

Op loopafstand bevindt zich een prachtig gelegen openlucht zwembad alsmede een 18 holes golfbaan. Alle dagelijkse boodschappen zijn in Havelte verkrijgbaar. Bungalow type D Deze geschakelde bungalow heeft zich zelf al jaren bewezen als een eenvoudige, maar nette bungalow, die zich uitstekend leent voor families en vrienden, die samen, maar toch apart op vakantie willen. Middels inpandig te ontsluiten deuren, kunt u toegang krijgen naar elkaar, en kan er voor groepen tot max. 16 personen onderdak worden gevonden. Natuurlijk blijven de deuren op slot als u individueel huurt! De bungalows zijn voorzien van een kamer met terrasdeur naar het terras en een grote speelweide

U kunt dit mooie vakantiehuis online boeken door gebruik te maken van de link naar onze website of te surfen naar: en aan de linkerzijde de huiscode DG165in te vullen.
De aangegeven prijs is op basis van een midweek in januari 2012, kijk op onze website voor actuele beschikbaarheid en prijzen voor midweken, weekenden en weken in de rest van het jaar.?? ??


Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/639186


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|