DG181*6p. huisje in de drenthse natuur

prijs
€ 151
datum plaatsing
15-08-12
adverteerder
Heeftualgeboekt
type
aangeboden
adverteert sinds
30-10-2012
plaatsnaam
Steenwijkerwold
telefoon
0521587300
gezien
51 x
snelcode info
1718070

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Het ligt in een prachtig waternatuurgebied dat zich uitstekend leent voor dagtochten en uitstapjes. De verschillende landschappen zoals essen, bossen, landerijen en heidevelden, maar ook de karakteristieke dorpen, maken de omgeving tot een uniek vakantiegebied dat in iedere vakantiebehoefte voorziet. In de buurt zijn een groot aantal fiets- en wandelpaden, musea en toeristische attracties. Het ligt in de omgeving van twee prachtige Nationale Parken: het Dwingelderveld en het Drents Friese Woud. De uitgestrekte bossen, zandverstuivingen, heidevelden, vennen en de rijke flora en fauna zijn uniek. De parken zijn opgericht om de natuurlijke en landschappelijke waarden in stand te houden, te herstellen en te ontwikkelen en om de natuurlijke processen te versterken.

U kunt dit mooie vakantiehuis online boeken door gebruik te maken van de link naar onze website of te surfen naar: en aan de linkerzijde de huiscode DG181 in te vullen.
De aangegeven prijs is op basis van een midweek in januari 2012, kijk op onze website voor actuele beschikbaarheid en prijzen voor midweken, weekenden en weken in de rest van het jaar.?? ??


Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/639202


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
...ver weg of dichterbij...