DG250*4p. gezellige bungalow in Drents-Friese wold

prijs
€ 175
datum plaatsing
15-08-12
adverteerder
Heeftualgeboekt
type
aangeboden
adverteert sinds
30-10-2012
plaatsnaam
Steenwijkerwold
telefoon
0521587300
gezien
68 x
snelcode info
1718104

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Park Drents-Friese Wold. Het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold en het gebied van de Maatschappij van Weldadigheid zijn prachtig te noemen. We hebben het in dit geval nog over Drenthe (de hoek van zuid-west Drenthe). Dwingelerveld, Weerribben (Giethoorn), Appelscha en de Stellingwerven op steenworp afstand. Het nationaal park het Drents -Friese Wold bestaat uit 6100 ha grenzeloze natuur. Het grootste aaneengesloten park van Nederland. Met een veelzijdigheid aan wandel-, fiets-, en ruiterpaden. Rust, ruimte en natuur staat centraal. Tevens in dit gebied leuke esbrinkdorpen en ook grotere plaatsen om gezellig te winkelen.

U kunt dit mooie vakantiehuis online boeken door gebruik te maken van de link naar onze website of te surfen naar: en aan de linkerzijde de huiscode DG250 in te vullen.
De aangegeven prijs is op basis van een midweek in januari 2012, kijk op onze website voor actuele beschikbaarheid en prijzen voor midweken, weekenden en weken in de rest van het jaar.?? ?


Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/639656


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|