Seniorenbed Hamilton

Hamilton Seniorenbed 1 persoons Polar wit
Hamilton seniorenbed is een scherp geprijsd bed met een naar uw specifieke wens in hoogte in te stellen lattenbodem en matras. Dus altijd een perfecte hoogte om gemakkelijk uit het bed te kunnen stappen. Een zeer solide bed gemaakt van sterk MDF met hoogwaardige afwerking. Dit bed is naar wens te combineren met elke Tomzorg lattenbodem. Dus zowel een vaste lattenbodem, maar ook voor meer luxe een elektrisch verstelbare lattenbodem. Zelfs voor een hoog-laag lattenbodem is dit bed zeer geschikt. Een zeer flexibel te kiezen bed, voor elke wens of budget. Een royale matrasmaat 90 x 200 cm; een ruim bed en prettige breedte voor senioren.
Type lattenbodems
Een vaste lattenbodem, biedt een zeer goede ondersteuning en goede nachtrust. Tomzorg heeft 2 types, met een goede (24 lats) of een zeer goede (32 lats) ondersteuning geeft. Tevens verstelbaar en daarmee aan te passen aan het gewicht van de gebruiker.

Tomzorg heeft zeer scherp geprijsde luxe elektrisch verstelbare lattenbodems. Indien u vaak in bed leest, of soms zware vermoeide benen heeft, is een elektrische verstelbare lattenbodem een zeer prettige keuze. Zowel het hoofdeinde als ook het voeteneinde zijn onafhankelijk van elkaar met een afstand besturing te bedienen. Ook deze lattenbodems zijn in ondersteuning verstelbaar en daarmee aan te passen aan het gewicht van de gebruiker.

Tomzorg biedt ook een hog-laag lattenbodem wat van een seniorenbed een zorgbed maakt. Indien u zorg aan bed heeft verlangt de zorg conform de ARBO wet dat uw bed op 80 cm hoogte kan worden verhoogd. Het voordeel is dat u geen ziekenhuis – vergelijkbaar bed heeft.

Hamilton is perfect te combineren met nachtkastje Magadino.
Meer informatie over Latten bodems en Matrassen

 ● Meer info - Waarom welke Lattenbodem
 ● Meer info - Wanneer welke matrasTomzorg
Passie voor zorgproducten

 ● Gratis bezorging in Nederland vanaf € 49,95
 ● Achteraf betalen mogelijk
 ● Fysieke winkel in Breukelen
 ● Laagste prijs garantie

Bestel online of bezoek onze winkel.

Tomzorg B.V.
De Corridor 2
3621 ZB  Breukelen

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Levertijd: 35 dagen
 ● Merk - Algemeen: Tomzorg
 ● SKU (eigen artikel code): SeniorenbedHamilton-wit


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 12-07-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Tomzorg B.V.
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 07-12-2018
  • Plaatsnaam Breukelen
  • Telefoon 0850212424
  • Bekeken 37 x
  • Snelcode info 22277857
Bezorgservice