On-Tap Kraanfilter waterfilter met 9 filterlagen 120l/u

 ● Reinigt leidingwater met 9 filterlagen
 ● Filtert calciumoxide, roest, zand, klei, enz.
 ● Het filter is direct op de kraan gemonteerd
 ● Filters tot 2 liter per minuut
 ● Heeft een 360º draaikoppeling
 ● Afmetingen 160x83x118 mm
 ● Word gemonteerd op de waterkraan
 ● Filters voor kraanwater
 ● Druk 1 - 4 bar
 ● Max. debiet - Filtermedium 2 l / min


​Dit sedimentfilter voor waterkranen verwijdert verontreinigende stoffen en deeltjes uit leidingwater.
Hoewel chemische stoffen niet kunnen worden gefilterd, verwijdert het sedimentfilter echter op betrouwbare wijze natuurlijke sedimenten zoals calciumoxide, klei, zand, roest of ruwe humusachtige stoffen uit het water. Al deze stoffen kunnen de smaak of geur van het kraanwater veranderen, daarom kan het drinken van het water onaangenaam of zelfs schadelijk zijn.

Maar sedimenten beïnvloeden niet alleen de waterkwaliteit; ze kunnen de prestaties van apparaten die afhankelijk zijn van een watertoevoer verder verslechteren en ze zelfs beschadigen door ze te accumuleren en te verstoppen.

Het is eenvoudig om te voorkomen dat sedimenten de waterkwaliteit verminderen, omdat dit filter eenvoudig rechtstreeks op keuken- of badkamerkranen kan worden bevestigd. Het kan 2 liter water per minuut filteren, terwijl de 9 verschillende filterlagen ervoor zorgen dat de sedimenten efficiënt worden opgevangen.

De eerste filterstap stuurt het water door een roestvrijstalen filter (1). Daarna beweegt het door een diatomee-keramisch filter (2) vanwaar het wordt geleid in een laag bestaande uit antibacteriële filterballen (3). In deze laag worden bacteriën en kiemen uit het water verwijderd voordat het vervolgens door een laag gemineraliseerde filterballen (4) beweegt, waar grotere deeltjes worden verwijderd. Daarna passeert het water door een laag Maifan Stones (5) die verontreinigingen verwijdert en deeltjes van zware metalen desintegreert, terwijl het water tegelijkertijd opnieuw mineraliseert om zijn natuurlijke pH-waarde te stabiliseren. Hierna volgen een laag PP-katoen (6) en een laag actieve kool (7), die alle sedimenten verwijdert die niet vooraf konden worden verwijderd. Het water wordt door een andere filterlaag van PP-katoen (8) en daarna een tweede roestvrijstalen filter (9) gestuurd, voordat het filtersysteem vrij van schadelijke sedimenten wordt gelaten.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7446022453432
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: 44
 ● SKU (eigen artikel code): 52367
 ● Import prijs: € 22,95


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 22,95
  • Datum plaatsing 29-09-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Aquariatics
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 14-12-2018
  • Plaatsnaam Breukelen
  • Telefoon +3215689489
  • Bekeken 2 x
  • Snelcode info 22886537
Bezorgservice