YY Texel huis kopen

TM Vastgoed
Makelaars, Taxateurs en gecertificeerd EPA-adviseurs

Dorpsstraat 179

1796 CC  De Koog
0222-310314
info@tmvastgoed.nl

Stel: je wilt een huis kopen op Texel. Allereerst kijken de meeste kandidaat-kopers op internet. Ze googelen enkele woonhuizen in de Texelse dorpen en komen vanzelf op de website van de makelaars die op Texel actief zijn.

De bekendste hiervan is wel TM Vastgoed.

TM Vastgoed heeft, naast vele permanent bewoonbare huizen ook tientallen recreatiewoningen ‘in portefeuille’. Richard Kortekaas en Ruben Kooijman kunnen u van goed en lokaal advies dienen. Zij kennen de markt èn Texel als geen ander. TM Vastgoed heeft diverse certificeringen, uiteraard als makelaar/ taxateur; maar ook zijn zij EPA-adviseur en dus bevoegd om een energieprestatiecertificaat op te stellen.  TM Vastgoed plaatst de klant centraal en probeert altijd een goede afweging te maken tussen de wensen van de klant en hun eigen lokale expertise.

Deze makelaars op Texel hebben hart voor ‘hun’ eiland. Ongeacht of het gaat om een permanente woning of een recreatiewoning, zij adviseren naar eer en geweten vanuit hun Texelse hart. En wees eerlijk: wie kent de lokale woningmarkt beter dan deze Texelse vakmensen? Vanuit dat principe is er altijd en voor iedere portemonnee iets mogelijk op Texel. Laat u eens informeren door de bovenstaande makelaar of bezoek hun website.

<< Website TM Vastgoed

<< Koopplein Texel

/files/18881/18880743