ZZ Danny's Shop

Dannys Shop

Adresgegevens (op Texel):
Waalderstraat 2
1791 EC  DEN BURG

(In Thailand):
DANNYS SHOP
17/1 Prime Suite's, soi -18
Sukumvit Road
Bangkok 10110 - Thailand
Telefoon (+66-2)6634070, 6634449
Mobiel (+66-8)98100652
in Europa +45 46544752

Of stuur een e-mail door deze link te volgen

Klik hier om de website te bezoeken

 

Wij komen ieder jaar naar Texel! 

 

"Kleren maken de man!" 

Danny is van origine een Indiase kleermaker, die woont en werkt in Bangkok - Thailand. Hij is intussen een persoonlijke vriend van het team van Koopplein Texel geworden. Ieder jaar komt hij, meestal in januari, naar ons kantoor. Hij neemt koffers vol stalen mee en zijn onafscheidelijke meetlint.

Wij bieden alle Texelaars de gelegenheid om zich, tegen niet al te hoge kosten, te kleden in op maat gemaakte kleding. Of dat nu een kostuum is, een broek of een paar overhemden, alles is mogelijk.

De praktijk is dat je hier op kantoor opgemeten wordt en dat je kleding in Bangkok gemaakt wordt. Je betaalt Danny hier op kantoor. Na enkele weken wordt de bestelling dan bij ons afgeleverd en zorgen wij voor de verdeling over heel Texel. Heb je veel haast, maak dan een afspraak buiten Texel. Danny is vrijwel iedere maand even in Nederland, vaak op of nabij Schiphol, en doet ook daar graag zaken met je. Als je zegt dat de spullen naar Koopplein Texel moeten worden opgestuurd regelt Danny dat voor je. 

Maak een afspraak per e-mail!

Danny zegt zelf:
"Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en kleden iedereen, van de 'gewone man' tot diplomaten, captains of industry, juristen en het Deens Koninklijk Huis.

Wij maken voor u: overjassenshirts, overhemden, double-breasted kostuumssingle-breasted kostuums, broeken en smokings. Ook maken wij bedrijfsuniformen met logo's.

Wij maken graag een afspraak met u om over de mogelijkheden te praten. Kwaliteit en een goede prijs gaan bij ons altijd samen. Ik laat het u graag persoonlijk zien. Al onze kleding wordt gepersonalizeerd met eigen naam en/of initialen. U heeft een ruime keuze uit onze enorme stalencollectie."

** Maatkleding voor de prijs van confectiekleding **

< < Website Dannys Shop

< < Homepage Koopplein Texel

En als u dan toch in Bangkok bent:

Dannysshop locatie