Restaurant Den Burg, de Smulpot

Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, wij maken veel en gul gebruik van de streekproducten van ons mooie eiland Texel. Uit eten gaan moet toch een feestje zijn?

Over streekproducten gesproken: denk hierbij aan Texels lamsvlees van Slagerij Goënga uit Den Hoorn, ijs van IJsboerderij Labora uit De Cocksdorp, kaas van Kaasboerderij Wezenspyk (nabij Den Burg) en vis van De Texelse Visspecialist uit Oudeschild. En wat dacht u van de diverse bieren van De Texelse Bierbrouwerij en de vele Texelse likeuren en kruidenbitters?

U vinst ons op een prachtige locatie in hartje Den Burg, met voor onze deur het gezelligste terras van Nederland (2014), een gewoon aardige en deskundige bediening, een enthousiaste keukenbrigade en een gevarieerde en wisselende menukaart. Alles met elkaar zorgen wij er met elkaar voor dat uw avondje uit een belevenis wordt, waaraan u later nog wel eens met veel plezier zult terugdenken.

Onze menu’s staan op internet; hieronder kunt u ze vinden.

<< Klik hier voor onze lunchkaart
<< Klik hier voor onze dinerkaart

Verder hebben ons inmiddels beroemde high tea arrangement, maar ook een high wine arrangement, uiteraard kindergerechten, diverse andere arrangementen en in het juiste seizoen organiseren wij Beaujolais avonden.

Verder schrijven wij een nieuwsbrief, speciaal voor u, en brengen de ‘Smulgids’ uit. Dit is een leuk boekwerkje, bomvol informatie over ons en over Texel.

En wat dacht u van onze barhap? Eten voor een tientje! Dagelijks wisselend, gevarieerd en lekker! Kijk hier voor meer informatie.


<< Website De Smulpot

<< Homepage Koopplein Texel

 smulpot-1-liggend