YY Koopplein Texel | Vacatures & Stages

Koopplein Texel
Waalderstraat 2
1791 EC  Den Burg

texel@koopplein.nl
0222 322 516Koopplein.nl is het gratis en lokale alternatief voor Marktplaats. Met een landelijk dekkend netwerk van 260 handelsplaatsen op internet heeft iedere gemeente in Nederland zijn eigen Koopplein.

Particulieren adverteren helemaal gratis op het Koopplein in hun eigen gemeente. Het lokale MKB maakt dit mogelijk door branche gerelateerd te adverteren, middenin hun directe doelgroep, voor heel concurrerende tarieven met meetbare resultaten.

Koopplein.nl is druk bezig met het ontwikkelen en invoeren van een nieuwe huisstijl en de voorbereiding van een compleet nieuwe website. Ook zal de aanpak van de online marketing, waaronder social media, opnieuw worden uitgewerkt.

Wil jij ook tijdens je werk op Facebook en andere social media? Dan is dit je kans! Koopplein Texel BV is de 'pilotvestiging' van Koopplein.nl BV voor heel Nederland en op zoek naar een fulltime


                                          Online Media Adviseur m/v


Taakomschrijving

Als online media adviseur bezoek je ondernemingen en instanties om samen met hen alle mogelijkheden van online-promotie, in combinatie met social media via Koopplein.nl, door te nemen. Vanzelfsprekend is het doel om het klantenbestand van Koopplein Texel verder te laten groeien en de bestaande klanten meer dan tevreden te houden.

In het algemeen werk je mee om Koopplein.nl top of mind te houden bij haar (potentiële) gebruikers en klanten. Dit doe je onder meer door het mede vormgeven en bijhouden van onze social media strategie en het organiseren/ ondersteunen van events, beurzen en markten. Jij wordt het gezicht van Koopplein Texel!

Wij vragen
Voor deze functie vragen wij een proactieve en enthousiaste doorzetter met aantoonbare verkoopervaring in een aquirerende rol. Netwerken is je tweede natuur en social media meer dan je hobby.

Wij bieden
Wij bieden je een fijne werkomgeving in een platte en informele organisatie. Een flexibele invulling van je uren is tot op zekere hoogte geen enkel probleem en zelfs min of meer onze gebruikelijke werkwijze. Naast een basissalaris ontvang je een interessante provisie/ bonus over je verkopen en prestaties.

Informatie
Voor meer informatie kun je bellen met Kees-Jaap van der Kooi op 322 517 / b.g.g. 06 5429 2270 of via mail naar pz@koopplein.nl.

Solliciteren
Stuur een gemotiveerde mail aangevuld met je CV en een recente (pas)foto naar pz@koopplein.nl met als onderwerp 'Sollicitatie 170221-1'.

Wij kijken uit naar je reactie.


<< Meer vacatures op Texel/files/17456/17455224