Decoratie / interieur / muur sticker in dit huis

prijs
€ 20
datum plaatsing
23-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
Cindy
type
aangeboden
adverteert sinds
05-04-2013
plaatsnaam
Tiel
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
2896068

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Mooie stickers om uw deur, muur, glas, meubelstuk of andere vlakken ondergronden te verfraaien. Zowel binnen als buiten geschikt.

Meerdere teksten/figuren in overleg mogelijk.
Prijs sticker: In onze familie - afm. 50x55 - € 20,= excl. verzendkosten.

Een sticker bestaat uit 3 lagen: de drager van papier (hier staat de merknaam van het folie op), de sticker zelf en het applicatietape (dunne papieren of transparante laag over de sticker heen).

1) Wrijf de sticker goed aan op het applicatietape met een rakel of een klantenpasje. Hoe beter je de sticker aanwrijft, hoe makkelijker hij zal loslaten van de achterkant. Bevestig de sticker op het oppervlak met stukjes behangerstape aan de bovenkant. Meet eventueel na om recht te plakken. Meet vanaf de sticker en niet vanaf de papieren drager!

Bij kleinere stickers die niet precies recht geplakt moeten worden kun je ook eerst de drager verwijderen en dan op het oppervlak plakken. Leg de sticker met de voorzijde op de tafel en trek langzaam de papieren drager los. Kleine stukjes kunnen meegaan, druk deze door het papier op het applicatietape.

2) Plak nu een stuk tape over de hele bovenkant van het ontwerp. Plak ongeveer de helft van de tape over het applicatiepapier en de helft op het oppervlak. Wrijf nog een keer goed aan.

3) Sla omhoog en haal de achterkant van het ontwerp af. Doe dit voorzichtig, zodat het ontwerp op het applicatiepapier blijft zitten. Anders nog een keer aanwrijven.

4) Hou de applicatietape strak en strijk vanuit het midden de sticker naar boven en beneden op de sticker op de achtergrond. Goed aanstrijken en let op eventuele luchtbellen onder de sticker. Lucht onder het applicatietape verdwijnt na het verwijderen van het tape.

5) Laat de sticker ongeveer een uur zitten om de lijmlaag te laten hechten aan de ondergrond.

Bij grote stickers op ramen kun je voor het plakken de ondergrond een klein beetje nat maken d.m.v. een plantenspuit met water vermengd met één druppeltje afwasmiddel. Dit betekent wel dat je langer moet wachten met het verwijderen van het applicatiepapier (1 tot 2 dagen)!

Trek het applicatiepapier strak, vlak en rustig weg. Indien de sticker loslaat moet het geheel nog wat langer blijven zitten. Kleine luchtbelletjes verdwijnen vanzelf, grotere luchtbelletjes kunnen eenvoudig worden weggewerkt met een speld. Prik in het midden en wrijf vanuit de zijkanten naar het gaatje aan.

Deel deze advertentie met:
|
Gratis adverteren!