and Tales 3-Pack [zoek & vind] in seal

prijs
t.e.a.b.
datum plaatsing
20-05-17
conditie
gebruikt
adverteerder
roos
type
aangeboden
adverteert sinds
19-08-2011
plaatsnaam
Burgum
telefoon
0642140258
gezien
1 x
snelcode info
1905140

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

and Tales 3-Pack [zoek & vind] in seal

Stories and Tales: Three Pack is een compilatie van drie zoek-en-vindspellen. Elk van deze spellen vertelt een ander verhaal over mysteries, verloren objecten en geheimzinnige locaties.

Het Geheimzinnige Dagboek, Insider Tales: De Gestolen Venus en Het Boek met Legendes vertellen elk hun eigen verhaal!Binnen het zoek-en-vindgenre dient binnen de omgeving gezocht te worden naar aanwijzingen. Objecten en sporen moeten de speler helpen een mysterie of misdaad op te lossen. Dit genre is uitermate goedgeschikt voor gebruik op de pc en kan in een eigen speeltempo gespeeld worden.

Het Geheimzinnige Dagboek vertelt het verhaal van Susan. Na haar nipte ontsnapping uit een door een aardbeving getroffen museum, krijgt Susan Anderson een ongelooflijk zeldzame mogelijkheid om de wereld rond te reizen en schatten te zien die niemand ooit nog gezien heeft. Begeleid Susan op haar zoektocht om enkele van de grootste schatten uit de geschiedenis te vinden. Los denkpuzzels op en gebruik speciale tools om jouw doelen te bereiken!
SYSTEEM EISEN MINIMAAL.2000,XP VISTA 800MHZ,100MB VRIJE SCHIJFRUIMTE,128MB RAM,VIDEO 32 MB,DIRECTX

Insider Tales:
De Gestolen Venus gaat over een kunstroof. Vind het gestolen meesterwerk van Botticelli 'The Birth of Venus' terug in deze zoek-en-vindgame. Gisteren waren er nog honderden kunstliefhebbers die zich een weg baanden door de menigte om een glimp van het meesterwerk op te kunnen vangen, terwijl je vandaag alleen nog maar de lijst met de kale muur kunt zien. Help inspecteur Francesca di Porta om deze zaak op te lossen. Het verhaal neemt je mee naar vijftien verschillende locaties!

WINDOWS,XP,VISTA,800MHZ,200MB VRIJSE RUIMTE,256MB RAM,VIDEO 32MB,DIRECTZ 8

Tenslotte is daar Het Boek met Legendes. Er was ooit een boek vol met prachtige verhalen. Door een verrassende ontdekking blijken de legendes waarheid te kunnen worden. Dit boek mag natuurlijk niet in verkeerde handen vallen. Volg Zoe en Charleston Black als zij de geheimen in een lang vergeten boek over een van 's werelds meest geheimzinnige legenden ontrafelen!

SYSTEEM EISEN MINIMAAL.,XP VISTA ,800MHZ,110MB VRIJE SCHIJFRUIMTE,256MB RAM,VIDEO 16 MB,DIRECTX 9

porto is 1/2 dvds in speciale luchtkussentjes envelop 2,00 .
porto belgie is 1/2 dvds 3,45 .
na overleg is afhalen ook goed.
betaling met pay pal ook mogelijk
AL MN DVDS ZIJN ORIGINEEL IK VERKOOP GEEN COPY,S

Deel deze advertentie met:
|