Spider-Man Animated Collection 5dvd nieuw in seal

prijs
€ 9,99
datum plaatsing
06-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
roos
type
aangeboden
adverteert sinds
19-08-2011
plaatsnaam
Burgum
telefoon
0642140258
gezien
7 x
snelcode info
1915285

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Spider-Man Animated Collection 5dvd nieuw in seal

Na gebeten te zijn door een radioactieve spin tijdens een schoolreisje beschikt de jonge Peter Parker opeens over bovenmenselijke talenten. Supersterk en webben schietend doopt hij zichzelf Spider-Man en besluit om zijn talenten in te zetten tegen het kwaad.

The Ultimate Villain Showdown:
'The Ultimate Villain Showdown' laat je zien hoe de Spider-Man legende ooit begon en vertelt bovendien het verhaal van drie van zijn aartsvijanden. Ontdek de duistere ontstaansgeschiedenis van the Green Goblin en zie hoe Spider-Man de strijd aangaat met superslechteriken als Dr. Octopus en Kingpin. Is de jonge Peter Parker opgewassen tegen deze criminele meesterbreinen? En lukt het hem om zijn spinne-krachten op tijd onder controle te krijgen? Beleef het mee in 'The Ultimate Villain Showdown'!

Daredevil vs Spider-Man:
In Daredevil vs Spide r-Man zien we hoe twee van de meest legendarische superhelden het tegen elkaar opnemen in de strijd om gerechtigheid! De blinde advocaat Matt Murdock verdedigt overdag Peter Parker in een corruptiezaak, maar zodra de avond valt, bestrijdt hij het kwaad als Daredevil, de man zonder vrees. Ontdek de ontstaansgeschiedenis van Daredevil en beleef hoe hij en Spider-Man uiteindelijk een verbond sluiten om het samen op te nemen tegen hun gezamenlijke vijand Kingpin.

Spider-Man vs Doc Ock:
Bereid je voor op meer actie en avontuur dan je eigenlijk aankunt, als Spider-Man het opneemt tegen Doctor Octopus en een hele groep andere aartsslechteriken. Doctor Otto Octavius was een briljant wetenschapper tot een experiment volledig uit de hand liep. Tijdens het testen van een nieuwe uitvinding worden er na een explosie vier mechanische armen vastgemaakt aan zijn lichaam en verandert hij in de supercrimineel Doctor Octopus! Doctor Octopus wil wraak op iedereen die hem ooit be nadeeld heeft en er zijn maar twee personen die hem kunnen stoppen: Spider-Man en zijn geheime alter-ego Peter Parker.

The Return of the Green Goblin:
Spider-Man heeft altijd problemen gehad met Goblins, maar in 'The Return of the Green Goblin' heeft hij het dubbel zo druk! Zie hoe hij het in eerste instantie moet opnemen tegen zijn aartsvijand Green Goblin in een strijd op het scherpst van de snede. Spider-Man staat machteloos als Green Goblin zijn geheime identiteit ontdekt en daarna ook nog eens zijn enige echte liefde Mary Jane Watson ontvoert. De inzet is nog nooit zo hoog geweest als Green Goblin probeert de stad over te nemen. En dan is er nog de Hobgoblin, die zijn krachten bundelt met Kingpin om zo samen Spider-Man voor eens en altijd uit te schakelen!

The Venom Saga:
Peter Parker moet zich opmaken voor een strijd die alle anderen overtreft. Als Spider-Man moet hij het namelijk opnemen tegen Venom, een buitenaards wezen dat zijn leven probeert over te nemen. Tijdens een reddingsoperatie na het neerstorten van een space shuttle bemerkt Spider-Man een zwarte vlek op zijn pak. De vlek blijft groeien en ook Peter verandert. Totdat hij op een dag wakker wordt en de vlek zijn hele pak heeft overgenomen. Opeens wordt Peter gezocht door de politie en zijn aartsvijanden. Zal Venom dan degene zijn die Spider-Man weet te verslaan?

Audio : Dolby Digital 2.0
Beeldformaat : 4:3 16:9
Ondertiteling : Nederlands
Speelduur : 414 minuten
Leeftijd : al
Stem : Sara Ballantine, Christopher Daniel Barnes
Inhoud : 5 Discs
Taal : Engels

porto is 6,75.
in speciale luchtkussentjes envelop netjes uit de seal gehaal 2,50 .
porto belgie is pakketpost 9,35 .
in een spec envelop uit de seal gehaald 6,80
na overleg is afhalen ook goed.
betaling met pay pal ook mogelijk
AL MN DVDS ZIJN ORIGINEEL IK VERKOOP GEEN COPY,S

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...