PER DIRECT opzoek naar woonruimte

prijs
zie omschrijving
datum plaatsing
05-04-17
adverteerder
Gelina
type
gevraagd
adverteert sinds
24-12-2013
plaatsnaam
Garyp
telefoon
0620364781
gezien
9 x
snelcode info
3150511
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Hallo,

Ik ben PER DIRECT opzoek naar een woonruimte op Ameland.
Het liefst in Nes of Buren - Wie kan mij helpen?!

Mijn naam is Gelina Hoogsteen, ben 21 jaar en heb van Maart 2011’ tot November 2013’ gewerkt en gewoond op Ameland in Nes, Ik woon nu weer aan de wal in Garijp bij mijn ouders omdat het seizoen afgelopen was en er geen werk meer was.. en uit het personeelshuis moest.

Ik kom van kleins af aan al op Ameland, en nu ik er twee jaar gewerkt en gewoond heb mis ik het eiland enorm als ik aan de wal ben, ik kom er nog zoveel mogelijk, als ik dan naar huis moet vind ik dat vreselijk haha!

DUS ‘daarom’ wil ik het liefst een EIGEN woonruimte op Ameland in Nes of Buren, Ik wil er dolgraag wonen, helaas is de wachtlijst voor een huurhuisje van de gemeente te lang, en kan je die alleen krijgen als je een baan hebt waar je uren op een contract staan en niet een 0-uren.

Het liefst zoek ik een woning waar ik ook gewoon vrienden/familie (visite) mag ontvangen wanneer ik zelf wil.. Dit mocht namelijk niet in de personeelshuizen..

Ik heb alleen wel een hond, een Newfoundlander.. dat is NU nog een puppy van 1O weken’
als die volwassen is zou ik haar ook graag mee willen hebben naar het eiland.. en er samen wonen.

Dus heeft U een woonruimte? Of weet U iemand die een woonruimte te huur heeft waar ik mensen mag ontvangen en waar huisdieren in mogen, dan zou ik het enorm op prijs stellen dat U mij dat door zou willen mailen..

Groetjes,
Gelina Hoogsteen.
Gliin@live.nl

Deel deze advertentie met:
|