gsm jammer/blokker

prijs
€ 90
datum plaatsing
21-04-17
conditie
gebruikt
adverteerder
kees
type
aangeboden
adverteert sinds
30-09-2011
plaatsnaam
Bakertand
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
1034746

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Hij is zoals je ziet in zak formaat,dus zo groot als een gsm, ben jij het ook beu om altijd ongewenst gsm gesprekken te moeten horen, of op feestjes je gasten te zien pingen ,sms en meer van dat soort gein In een gesprek gestoord te worden door een gsm oproep. Nou zet je gsm jammer aan en je bent van dat gezeur af. De gsm jammer stoort al het gsm verkeer binnen een straal van 8 meter rondom de jammer. Geen gesprekken, sms je, meer bij jou in de buurt.
Hij werkt 3 uur op zijn eigen ingebouwde accu , daarnaast doe ik er een thuis lader bij en een auto lader. Dus ook in de auto te gebruiken, of wanneer je hem lang wil gebruiken. Lader er aan en blokken maar. Let wel je mag ze in europa niet hebben. Dat moet ik je er eerlijk bij vertellen.
Ze zijn bijna nergens meer te koop, omdat er flink op verkoop gecontroleerd wordt. Maar ik heb ze nog. Je kunt ze bestellen, betalen ontvangen en gebruiken.
De jammer worden per post aangetekend naar je verzonden , na betaling. Je krijgt een betaling bevestiging, een track tracé nummer zodat je de zending kunt volgen. Je kunt zie niet af komen halen. Betalen kan ing bank.
Mocht je nog vragen hebben kun je altijd even mailen
ook grote basis blockers tot 40 meter

Deel deze advertentie met:
|